Няколко извода около бурята в правителството.1. Поведението на Стефан Янев

...
Няколко извода около бурята в правителството.1. Поведението на Стефан Янев
Коментари Харесай

ВОЙНА В ДЪРЖАВАТА! Стефан Янев може и да спечели предсрочни избори! Битката е за сърцето на Херо Мустафа, а ГЕРБ мълчи, защото...

Няколко извода към бурята в държавното управление.

1. Поведението на Стефан Янев бе предстоящо . Той просто търсеше мотив да излезе от кабинета и да поведе нова, пропрезидентска лява партия. С тази партия тандемът Радев – Янев дефинитивно ще занули Българска социалистическа партия на Нинова и ще дърпа от Политическа партия.

2. Поведението на Стефан Янев явно е театрално и премислено, само че в това време несъмнено буди благосклонности измежду необятни национални маси, които са подплашени от войната. Преобладават реакции от вида „ Този човек е сдържан, приказва рационално, не се държи като ястреб , не провокира ненужно свръхизнервения Путин, не ни трансформира в пушечно месо на руснаците “.
свързани новини35247преди 2 часа74773преди 2 часа
Хората се опасяват от война, а наведената върхушка сега ги лашка в тази посока. Истината е, че в случай че в този момент има избори, една нова партия, лидирана от Янев, като нищо може и да ги завоюва. Електорално тя ще събере половината левица, най-малко една трета от Политическа партия, елементи от Слави и „ Възраждане “, огромна част от патриотичния избор, както и цялата русофилия у нас, която е преобладаваща.

3. Политиците в България още веднъж потвърдиха, че са просто марионетки на непознати посолства . Релефно си личи кой към коя легация се води на доклад – към американската или към съветската. В страната се вихри същинска стихия, посред война си потегля военният министър, само че партиите мълчат и не взимат позиция. Чакат инструктаж. Мълчи и ГЕРБ, което е повече от необичайно, в случай че таман в този момент би трябвало да се съобщи като радикална съпротива и да изиска оставката на цялото държавно управление с аргумента, че се е провалило. Както направиха прозорливо от " Възраждане "...

Очевидно ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България се надпреварват кой да се хареса повече на „ Козяк “ и госпожа Мустафа. Битката е за сърцето на американската посланичка, не за българския народен интерес.

4. Стефан Янев не би трябвало да стопира дотук , би трябвало да продължги да приказва и да обясни какво имам поради с репликата, че решенията, които следва да бъдат взети, са „ рискови за България “. Какви са тези решения, господин Янев? Истина ли е, че се готви разполагане на нуклеарно оръжие на наша територия? Истина ли е, че следва изменничество по тематиката със Северна Македония? Истина ли е, че за следващ път сме изтъргувани от продажните политици?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР