Някои работят наистина усърдно. Други безсъвестно крадат от народа и

...
Някои работят наистина усърдно. Други безсъвестно крадат от народа и
Коментари Харесай

Пепеляшките от Рубльовка или как живеят златотърсачките на лов за олигарси

Някои работят в действителност старателно. Други безсъвестно крадат от народа и също стават богати. Но има и такива, които просто са си красиви и разчитат външният тип да им донесе богат живот.

Да, вярно се досетихте, това са златотърсачките, които са подготвени на всичко, с цел да завоюват олигарха.

В последно време те са от ден на ден и повече, а интернет и обществените мрежи оказват помощ да се популяризира информацията за тези красиви девойки. Има даже специфични курсове, на които те се образоват по какъв начин да си заловен "правилния ".



Външно наподобяват като близначки - устни с хиалурон, силиконови прелести и коси с екстеншъни. Възниква и разумният въпрос - белким това е видът дами, които олигарсите харесват?

В името на справедливостта би трябвало да се означи, че някои от тези девойки се стараят да си усилят интелектуалното равнище, с цел да могат да поддържат диалог с татенцата. В този случаи в действителност имат късмет да не са единствено краткотрайни играчки, а да се доберат до заветния пръстен.

След подготовката нещата се развиват по един сюжет - девойките потеглят на лов. Те знаят всички места, където е най-вероятно да срещнат подобаващия мъж и да опитат да му се харесат.



Отиват там, срещат се, флиртуват и в случай че им провърви, си потеглят с него.

Някои съумяват да изкарат и шанс, тогава стават непрекъснати любовници. Задачата им е непрекъснато да са по отношение на мъжа, да са подготвени постоянно да одобряват своя милионер, да го обслужат и да го изслушат. Тази си роля девойките гордо дефинират като "вдъхновение ".

Всичко това е цената на красивия живот, почивките на яхти и курорти, на скъпите декорации и хубавите коли.

Дали това е висока цена, всяка една от златотърсачките взема решение сама.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР