Някои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно

...
Някои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно
Коментари Харесай

5 зодии, които остават завинаги свързани с първата си любов

Някои представители на зодиака се влюбват доста бързо, като най-силно е възприятието, когато го изпитат за пръв път. Техните хороскопи демонстрират, че в случай че станат жертви на разрушено сърце, доста по-трудно им минава, в сравнение с останалите зодии от зодиака. Затова е доста евентуално първият път, когато се влюбят, да бъде и последният.

Те в никакъв случай не не помнят първата си обич.

Обикновено първата обич за всички ни съставлява доста особено възприятие, което ни носи доста наслада и благополучие. Дори любовната връзка да е приключила зле за нас, ние постоянно ще пазим спомен за това какви усеща е породил у нас човекyt, с който сме били, и той постоянно ще заема особено място в сърцето ни. Когато обаче този спомен постоянно изплува в съзнанието ни и ни кара да претърпяваме въображаемо и прочувствено още веднъж приказната история, това е сигурен знак, че ние към момента не сме претърпели индивида, виновен за това. Ние сме безусловно “заковани ”  за нашата първа същинска любов…или по-скоро загатна за нея.

Добре, да приемем, казусът е подобен. Съвсем обикновено събитие е, в случай че сте се разделили с обичания човек неотдавна и към момента ви е мъчно да се отърсите от случилото се. Проблемът идва, когато сте разграничени от доста време, само че към момента си спомняте за него, чувствате,че ви липсва и сравнявате всеки идващ ваш фаворит с него.

Каквото и да си приказваме обаче, първата обич си остава най-специалната.

За множеството хора, това не е просто миг или стадий в живота им, който идва и си отива, без да оставя трайни следи след себе си – първата обич е въплъщение на всичко най-прекрасно в света, неповторимо и несравнимо с друго . Ако вие сте от тези хора, то значи вероятността мъчно да се откъсвате от загатна за индивида, който за вас е бил въплъщение на същинската първа обич, е огромна.

До огромна степен вашият зодиакален знак предопределя дали оставате обезверено предани на своята първа огромна и същинска обич. Вижте кои 5 зодии най-трудно претърпяват тези обстановки в живота:

1. Телец

Телците са общоизвестни романтици, само че това не е единствената причина, заради която се споделя, че те мъчно не помнят първите си любови. Те са доста чувствени и предани към сътрудниците си, отдават цялото си сърце на тях, изключително когато им се случва за пръв път. Обикновено Телците са много инатливи и безкомпромисни, когато става дума за усеща. Когато решат,че желаят да бъдат със своята същинска първа обич, никой и нищо не е в положение да им промени решението, без значение какъв брой прелестен и по-подходящ може да бъде всеки идващ човек, който желае да бъде част от живота им.

2. Рак

Раците също са доста сантиментални натури и гледат с доста по-различен взор на света към себе си и на любовта. За Раците възприятията, трепетите и всички моменти, които идват с първата обич, са нещо доста особено. Дори техният обичан да не е най-прекрасният човек на света, те му обезпечават кътче от сърцето си, което си остава негово. Раците са ужасно привързани към хората, които са част от живота им и това е една от сигурните отличителни черти, че те са от тези зодии, които мъчно се откъсват от концепцията и загатна за първата си обич, даже когато тя към този момент е от дълго време изживяна. Пък и представителите на този зодиакален знак не обичат изключително доста да позволяват нови хора до себе си – те избират да бъдат с хора, които към този момент са опознали.

3. Лъв

Всички знаем, че Лъвовете са доста буйни и отдадени любовници. Щом са млади и влюбени, мъчно съблюдават обичайно поведение, когато са с половинката си. Ако първата им обич им е дала всичко, което им е било належащо и ги е правело щастливи, доста естествена реакция е във всяка последваща връзка да търсят тъкмо това, което са получили, когато са навлизали в света на любовта – пристрастеността, буйната обич и добре прекарано време дружно с колегата. Трудно одобряват действителността такава, каквато е, изключително когато си дадат сметка, че доста постоянно не прекарваме остатъка от живота си с нашата първа обич. Наистина е нелека задача да осъзнаят тази идея на житейската действителност, тъй като романтикът в тях, за който може би не подозират, люто се бори против вярвания като тези, че не може да бъдете, с индивида, който най-вече сте обичали до момента.

4. Скорпион

Скорпионите са много буйни, само че надълбоко под тяхната твърда за продупчване обвивка, се крие един необикновен романтик със самоуверено сърце да мечтае и доста желае да раздава обич. Характерно за Скорпионите е, че те са доста експресивни и витални, а да бъдат влюбени е ужасно преживяване. Представителите на тази зодия са наясно, че първата им обич не всеки път е последната им, само че това,че са доста недоверчиви и свити към нови запознанства в любовта, прави всичко прекомерно комплициран развой. За Скорпионите първата обич е някой, от който те няма какво да крият и пред който могат да са себе си, имат му доверие и нищо в допълнение не е нужно, с цел да се усещат удобно.

5. Риби

Рибите са извънредно сантиментални, артистични и постоянно за тях музиката е неизменима част от живота им. Чувайки звученето на позната ария, която им носи мемоари за отминали щастливи времена, прекарани с обичан човек, незабавно ги обзема носталгия и горест по предишното. Понякога даже единствено от мелодията сърцето им се свива от загатна за първата обич, която не може да върнат. Всеки път, когато се замислят да поемат към нова връзка, мисълта, че може още веднъж да изгубят индивида до себе си, ги ужасява ужасно доста. Шансът на Рибите да превъзмогнат тъгата по останалия спомен от прелестното преживяване, наречено “първа обич ”, е доста дребен, в случай че не се вземат в ръце и не стартират интензивно да се срещат с нови хора и да вървят по срещи.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР