Някои от най-големите телевизионни звезди във Великобритания се събраха на

...
Някои от най-големите телевизионни звезди във Великобритания се събраха на
Коментари Харесай

5 рокли, които харесахме от червения килим на наградите BAFTA TV

Някои от най-големите телевизионни звезди във Англия се събраха на едно място за формалната гала на премиите BAFTA TV, които бяха раздадени нощес. За разлика от скромния на филмовите оценки BAFTA през април, този пък успяхме да забележим надалеч повече звезди под светлините на прожекторите, както и обилните им тоалети.
               

Сред любимците ни сигурно са, която се появи с рокля на Dolce & Gabbana, младата звезда от „ Историята на прислужницата “ Зауе Аштън с баснословен модел на Zimmermann, и Голда Рошовел с рокля на Simone Rocha. Харесахме и Летиша Райт, облечена в Prada, Лидия Уест, която беше заложила на Loewe, както и Каш Джъмбо в тоалета й на Michel Kors.
               

Сред спечелилите на вечерта се подредиха Михаела Коел, която завоюва в категорията за водеща женска роля за I May Destroy You, а поредицата завоюва и в категорията за най-хубав минисериал. Пол Мескал от пък победи в категорията за водеща мъжка роля и посвети на премията си на своята партньорка от сериала – Дейзи Едгар –Джоунс. Изненадващо сериалът „ Короната “, който имаше 10 номинации, не завоюва нито едно отличие.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР