Някои от най-големите имена на Холивуд демонстрираха подкрепата си за

...
Някои от най-големите имена на Холивуд демонстрираха подкрепата си за
Коментари Харесай

Холивуд се обедини за Украйна. Силни думи на Копола

Някои от най-големите имена на Холивуд демонстрираха поддръжката си за Украйна на аления килим на Оскарите.

С откриването на 94-ите годишни награди след няколко години, възпрепятствани от рестриктивните мерки на Коронавирус, някои артисти използваха този миг в светлината на прожекторите, с цел да подчертаят тежкото състояние на засегнатите от съветската инвазия.

Конфликтът в Украйна продължава повече от месец, до момента в който Русия да бомбардира безпощадно страната.

Повече от 1000 цивилни бяха убити, откогато президентът Владимир Путин стартира това, което той назова " специфична военна интервенция " на 24 февруари, написа CNN, предава " Дир ".

Руските сили непрестанно обстрелват основни градове, в това число Харков, Мариупол и Киев, и са ориентирани към цивилна инфраструктура, в това число лечебни заведения, учебни заведения и жилищни здания, напомня медията.

По време на тричасовата гала имаше минута безмълвие в чест на борещите се за родината и живота си. През 30-те секунди на тишина, вървяха слайдове на екрана с текст: " Бихме желали да отделим минута безмълвие, с цел да покажем поддръжката си за народа на Украйна, който сега е изправен пред инвазия в личните си граници. Милиони фамилии в Украйна се нуждаят от храна, медицински грижи, чиста вода и незабавни услуги. Ресурсите са нищожни и ние, групово като световна общественост, можем да създадем повече. Молим ви да подкрепите Украйна по всевъзможен метод, по който можете #standwithukraine ".

Актрисата Мила Кунис сподели: " Свидетели сме на силата и достолепието на тези хора, изправени пред такова опустошаване и е невероятно да не бъдем разчувствани от тяхната устойчивост ".

Кунис е родена в Черновци, Западна Украйна, и живее там до 7-годишна възраст, когато фамилията й се реалокира в Ел Ей в търсене на по-добър живот.

Заедно със брачна половинка си артист Аштън Къчър, Кунис събра към 35 милиона $ (26,5 милиона английски лири), откакто сътвори фонд за подкрепяне на бежанците. Украинският президент Владимир Зеленски персонално благодари на двойката за напъните им.

Петдесет години след снимането на кино лентата " Кръстникът ", режисьорът Франсис Форд Копола и актьорите Ал Пачино и Робърт де Ниро се събраха още веднъж на сцената.

Отбелязвайки годишнината на кино лентата, Копола приключи речта си с думите " Да живее Украйна! ".

Преди церемонията няколко звезди използваха фешън аксесоари, с цел да отбележат поддръжката си към народа на Украйна на аления килим.

Звездата от " Аквамен " Джейсън Момоа носеше кърпичка в синьо и жълто, подаваща се от джоба на сакото му, вместо бутониера.

" Абсолютно значимо е да се увеличи осведомеността за бежанската рецесия. Просто желаех да покажа взаимност ", сподели той.

Джейми Лий Къртис носеше синя бежанска лента на ръката си. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР