Някои жени имат навика да се влюбват в грешните мъже

...
Някои жени имат навика да се влюбват в грешните мъже
Коментари Харесай

Жените от тези зодии винаги се влюбват в грешните мъже и нямат късмет в любовта

Някои дами имат навика да се влюбват в неверните мъже и вършат едни и същи любовни неточности всякога. Оказва се, че всичко зависи от зодията им.
Оказва се, че има такива женски зодии, които всякога избират несъответствуващи сътрудници. Тези дами се влюбват в неверните мъже и не си взимат поука.

Много дами срещат хубав и приветлив мъж, хлътват в него и по-късно неведнъж биват изоставени.
Оказва се, че виновността не постоянно е тяхна. По предписание това, което ни се случва в живота, е записано в звездите.
Време е да разберете за какво дамите, родени под тези зодиакални знаци, не могат да основат щастлива връзка.

 женски зодии

1. Овен

Овенът е извънредно деятелен зодиакален знак. Ето за какво той неведнъж бърка възприятието на еуфория с пристрастеност. Следователно, той се включва във връзка, която няма бъдеще. За жена от този зодиакален знак може да наподобява, че има химия сред нея и евентуалния ѝ сътрудник и той се отнася единствено другарски към връзката им. В резултат на това госпожа Овен има податливост да обича без реципрочност.

2. Дева

Девата е доста амбициозна зодия. Следователно тя не се задоволява с елементарни и приятни връзки. Има податливост да се влюбва в т. нар неприятни момчета - колкото по-труден е казусът, толкоз по-голямо е предизвикването за нея, тъй като се стреми да го промени. Жените от този земен зодиакален знак обаче не помнят, че никой не е в положение да се съпостави с различен човек на 100 %. Освен това е невероятно да се построи връзка върху безконечните упования на обичания човек. 

 женски зодии

3. Везни

Везните - както подсказва името - е знакът на зодиака, който обича да балансира всичко. Често пъти тази зодия е неспособна да вземе дефинитивно решение, когато е изправена пред сложен избор. И е несъмнено, че ще тръгне по неверния път, в случай че бъде водена от страстите си. Везните могат да избират по-добре, когато употребяват мозъка си. В любовта обаче той липсва и постоянно страстта надвива. Затова допускането на неточности е постоянно събитие.

4. Стрелец

Жената, родена под знака на Стрелец, неведнъж преследва мъже, които не са налични. Жените от тази зодия не виждат, когато някой се пробва да ги ухажва – те избират да работят без да пита. За страдание, нормално погрешно разпределят възприятията си. Вместо да оценят това, което могат да имат, те избират да преследват недостижимото.

 женски зодии

5. Риби

Рибите мечтаят в облаците прекомерно постоянно. Ето за какво те постоянно си показват идеалния сътрудник и никой не може да оправдае упованията им. Външният тип на мъжа е доста значим за тях. Той би трябвало да е хубав и убеден, а когато научат повече за характера му, постоянно са прекомерно въвлечени във връзката. И по този начин се получава обаян кръг, от който най-после им е мъчно да се измъкнат.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР