Някои хора очакват с нетърпение лятото и ваканциите. Други, напротив,

...
Някои хора очакват с нетърпение лятото и ваканциите. Други, напротив,
Коментари Харесай

Зодиите, които не обичат ваканциите, а празниците са кошмар за тях

Някои хора чакат с неспокойствие лятото и ваканциите. Други, в противен случай, биха желали това време да премине, колкото се може по-бързо. Тези зодии не понасят добре жегата и слънцето, а празничното време ги нервира още повече. Тези зодии биха предпочели да си стоят у дома на студ и да дочакат есента.

Овен

Хората от тази зодия не обичат летните месеци, тъй като извънредно мъчно понасят високите температури. Те са доста изтощени от жегата. Тогава се усещат изтощени и им е мъчно да действат и да се съсредоточат. При всяка една опция прекарват цели дни пред вентилатора или в климатизирани стаи. Ваканционните пътувания надали ще ги зарадват. Предпочитат да си стоят у дома, където най-малко могат да се изкъпят няколко пъти дневно и да се скрият от палещото слънце.

 празници

Дева

Празниците постоянно са по-стресиращи за Девата, в сравнение с радостни. Всичко това идва поради нейния перфекционизъм и податливост към точно обмисляне на всеки подробност. По време на ваканционно пътешестване рядко всичко върви по проект. За страдание тази зодия не е спонтанна и гъвкава. Тя реагира на всички промени с яд и суматоха. Тя не може просто да се отпусне и да се наслаждения на почивката си. Девата постоянно ще откри причина да се оплаче, постоянно ще има нещо неправилно. А за нея, в случай че нещо не е съвършено, то е извънредно.

Козирог

 празници

Като основен работохолик на зодиака той не обича празниците. Не вижда причина да си взема отпуск, а визията за почивка по никакъв начин не го радва. Напротив. Самата мисъл за отмора го изнервя, тъй като знае, че ще харчи излишно пари и ще прави просрочия във компанията. Козирогът работи и на почивката, в случай че може. Той не може да се откъсне от мисълта за работа. Един почивен ден му е задоволителен, с цел да релаксира. Уикендът от време на време му идва допълнително. А при по-дълга отмора единствено се нервира и изморява. Мечтае за бързо завръщане вкъщи и всекидневието си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР