Някои хора нямат търпение да се пенсионират, а за други

...
Някои хора нямат търпение да се пенсионират, а за други
Коментари Харесай

След 72 години в служба на другите, тази медицинска сестра на 93 най-сетне се пенсионира

Някои хора нямат самообладание да се пенсионират, а за други работата не е просто занятие, а предопределение за цялостен живот. Такъв е казусът с Алис Грабър - най-възрастната здравна сестра в Южна Дакота и евентуално в задачите Съединени щати, написа My Modern Met.

На 93 годишна възраст Алис най-накрая ще остави настрани медицинския халат, откакто безстрашно е правила своята доблестна работа през последните 72 години.

" Винаги има тръпка и задоволство, когато можеш да окажеш помощ на някой различен ", споделя тази сърцата жена.

Бащата на Алис умира, когато тя е едвам на 9 години, а майка ѝ си отива пет години по-късно. Отгледана от своите вуйна и чичо, Алис от дребна се грижи за дома. Когато постъпва в учебно заведение за медицински сестри, тя открива, че най-накрая е намерила мястото си.

В момента тя има седем правнуци и пет пра-правнуци, само че не стопира да работи. Дори в този момент, неуморната сестра възнамерява да продължи да оказва помощ с каквото може на пациентите.На прощалното ѝ празненство се събират над 150 души в случай, че градчето Фриймън има едвам 1500 поданици. На тортата ѝ написа простичко " Тя е специфична ". И това в действителност е по този начин.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР