Някога управлявали ли сте електрически автомобил? Много хора не знаят колко плавно

...
Някога управлявали ли сте електрически
автомобил? Много хора не знаят колко
плавно
Коментари Харесай

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн

Някога управлявали ли сте електрически автомобил? Много хора не знаят колко плавно и релаксиращо е в действителност. Това е причината Renault да се обърне към YouTube тенденцията за "мозъчен масаж " - ASMR, за да даде на онлайн аудиторията си разнообразието от чувства, типични за шофиране на електрическия автомобил Renault ZOE.

Кампанията задейства ASMR чувства чрез звуците, извлечени от различни спецификации на ZOE: режим на шофиране, кабел за зареждане, кожени седалки и други. Кампанията има за цел да запознае аудиторията на Renault с ASMR посредством краткото тийзинг видео , както и да ангажира ASMR общността в YouTube чрез 15-минутно прекарване.



Renault работи взаимно с ASMR изпълнителя "ASMR Zeitgeist " при основаването на материалите за акцията.

Решението за съдействие с ASMR Zeitgeist идва вследствие желанието на Renault да работи с ASMR специалист, с цел да направи кампанията оптимално достоверна. ASMR Zeitgeist е определен поради неговата изобретателна работа със звука и експериментирането с обекти. Със своите 600 000 YouTube почитатели, ASMR Zeitgeist, е влиятелна мощ в ASMR общността. За Renault той коментира: "ASMR и Renault ZOE си кореспондират извънредно добре, тъй като шофирането на електрически автомобил е доста по-различно и значително по-тихо от това на конвенционален автомобил. Бях изненадан от това, какъв брой отпускащо може да бъде ".

ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response или Автономна Сензорна Меридианна Реакция) е усещане за изтръпване на главата и врата, което се задейства от избрани звуци. Усещането може да бъде изпитано от определени хора и е потвърдено, че успокоява нервите.

ASMR предава по натурален метод комфорта при шофирането на Renault ZOE посредством на нулеви звук и нездравословни излъчвания, създавайки усещане за релаксация при водача. Неотдавнашно изследване на мозъчното наблюдение сподели, че по-тихата среда на шофиране при електрическите автомобили би могла да има обилни изгоди за психичното здраве.1

След началото на тренда през 2016 г. потребителите не стопират да се обръщат към YouTube видеа при съществуване на стрес, но едва неотдавна учените съумяха да подкрепят научно тези теории за релаксация.

1 Проучването е извършено от доктор Дънкан Уилямс от University of York
2 Съвместно изследване на University of Sheffield и Manchester Metropolitan University
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР