Някога чудили ли сте кога точно мъжете стават зрели и

...
Някога чудили ли сте кога точно мъжете стават зрели и
Коментари Харесай

8 неща, които зрелият мъж никога няма да направи

Някога чудили ли сте по кое време тъкмо мъжете стават зрели и какво тъкмо значи това? В последна сметка някои хора стават възрастни на 15-16 години, до момента в който други са деца и на 40.

Зрелият мъж няма да подлага на критика визията ви „ Защо не се изрусиш? “ или „ Скъпа, желае ми се да беше малко по-слаба “ – мъж, който в действителност ви обича, в никакъв случай няма да приказва за външния ви тип по този метод. Така той не се пробва да ви помогне, а напълно целеустремено желае да срине самочувствието ви, с цел да се увери, че нямате задоволително самочувствие да го зарежете. Зрелият мъж в никакъв случай няма да се принизи дотолкоз, че да ви подлага на критика, с цел да задоволи личното си его.

Той няма да нарушава персоналното ви пространство

Ако имате щастлива връзка, няма да ви се постанова да криете нещо от другия, без значение дали са известията във Facebook или контакти в телефонния справочник. Това обаче не значи, че сътрудникът ви може да ви преджобва и да чете персоналната ви преписка. По този метод той би показъл нерешителност и липса на почитание към вас.

Той няма да бяга от компликациите

Когато бяхме младежи, всички се заключвахме в личния си свят, когато бяхме изправени пред компликации. Но зрелият мъж знае какъв е най-хубавият метод да позволи всеки персонален, фамилен или работен проблем – да се изправи против него, вместо да избяга. Но това не значи, че постоянно си търси неприятности. Зрелият мъж знае по кое време да позволи проблем и по кое време да избегне скандал.

Той няма да счита, че проявлението на страстите е симптом на уязвимост

Да бъдеш мъжага не значи да бъдеш лишен от страсти и запазен. Мъдрият мъж не се опасява да бъде подложен на критика, че демонстрира чувствителността и нежността си или да бъде сантиментален. Той знае, че по този метод няма да стане по-малко мъж. Дори сходно държание е значима част от построяването на здрава връзка.

Той няма да мисли единствено за днешния ден

Някои мъже елементарно могат да похарчат последната си стотинка за вечеря в безценен ресторант, без да мислят за следствията. Или да вдигнат щур ваучър измежду седмицата и да отсъстват от работа на идващия ден. Някои хора просто не могат да възнамеряват и да мислят за на следващия ден. Всъщност гледката на мъже на междинна възраст, които се държат като огромни и превъзбудени момченца може да подлуди всяка жена. Това не значи, че животът ви би трябвало да бъде отегчителен и лишен от спонтанност – просто не би трябвало да живеете единствено за през днешния ден.

Няма да ви сложи след приятелите си

Всички мъже имат потребност да излязат с приятелите си и да си прекарат вечерта по мъжки. Но умният мъж в никакъв случай няма да сложи обичаната си на второ място. Мъжете, които се вслушват единствено в препоръките на приятелите си и пренебрегват мнението на половинката си, най-често страдат от психически проблеми. Най-често те са детски и се държат незряло.

Връзката му с майка му е мощна

Зрелият мъж постоянно намира време за родителите си, даже и връзката им да не е изпълнена с доста доверие. Той схваща, че е значимо да се грижи за тези, които са се грижили за него толкоз дълго. Той в никакъв случай не прекрачва границата, в която някой от родителите му (най-често майката) заема централното място, избутвайки в периферията всички останали.

Той ви почита и в никакъв случай няма да ви удари или обиди

Това включва освен физическа, само че и психическа корист. Ако изпитвате някакво принуждение вкъщи, спрете да оправдавате мъжа си и го напуснете неотложно. Зрелият мъж не удря дами, без значение какъв брой се разгневи.

Начинът, по който един мъж се държи с дамата до себе си, не зависи единствено от личността му, само че и от нейното държание. Добрата връзка е плод на напъните и на двамата и дамите също би трябвало да заобикалят избрани неточности, с цел да живеят щастливо с сътрудниците си.

Инфо: http://www.skypodnevniche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР