Nvidia направи анонс, който може значително да помогне за разпространението

...
Nvidia направи анонс, който може значително да помогне за разпространението
Коментари Харесай

Nvidia GPU Cloud ще се появи и за десктопи

Nvidia направи анонс, който може доста да помогне за разпространяването на практическите разработки в региона на изкуствения разсъдък. Компанията разгласи, че ще направи платформата за обработка на AI калкулации Nvidia GPU Cloud, налична за актуалните десктоп системи. Става въпрос за машини с ускорители Titan. Това ще разреши възпроизвеждането на благоприятни условия, които до в този момент бяха налични само до корпоративен клас машини.

Nvidia GPU Cloud обезпечава набор от авансово включени комплекти за разработка на планове от сферата на изкуствения разсъдък на машини с Nvidia чипове. Тук се включват TensorFlow на Гугъл, Caffe 2 на Фейсбук и някои други.

В пакетите са включени и линия от принадлежности за визуализиране на данните. От Nvidia споделят, че тези авансово конфигурирани пакет ще спестят доста от нужната ръчна обработка, която се изисква за конфигурация на AI средата за разработка. Пакетите идват под формата на софтуерни контейнери, което разрешава на фирмите да ги интегрират в разнообразни по тип инфраструктури. С тяхна помощ, разработчиците ще могат елементарно да изготвят плановете си на своите десктопи, след което да ги доставят към бекенд масивите на своята компания, изясняват Nvidia.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР