Нововъзникващият стартъп за децентрализирано финансиране (DeFi) Retik Finance привлече вниманието

...
Нововъзникващият стартъп за децентрализирано финансиране (DeFi) Retik Finance привлече вниманието
Коментари Харесай

Цената на новия конкурент на Solana – Retik Finance – е само $0.11, но се очаква да достигне $9 до края на 2024 г.

Нововъзникващият стартъп за децентрализирано финансиране (DeFi) Retik Finance притегли вниманието като сериозен противник на водещата мрежа от първи пласт Solana (SOL).

Макар че RETIK се търгува единствено за $0.11 по време на настоящата си акция за предварителна продажба, един от многото пазарни анализатори самоуверено предвижда, че токенът може да доближи $9 до края на 2024 година – 81х ценови растеж в границите на 12 месеца.

Предистория на Retik Finance

Със седалище в Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини, Retik Finance създава цялостна екосистема от DeFi артикули и услуги. Пътната им карта включва DeFi дебитни карти, многоверижен портфейл, платежен портал, агрегатор на суапове, peer-to-peer кредитиране и търговия с деривати.

Подобен просторен състав има за цел да прокара всеобщото приемане на криптовалута, като свърже цифровите активи със случаите на приложимост в действителния свят. Ключовото предложение на Retik е програмата за DeFi дебитни карти, която разрешава на потребителите да харчат криптовалута за ежедневни покупки, без да минават KYC процеси.

Предварителната продажба на RETIK към този момент е изкупена на 90%

Разработката се подхранва от токена за комунални услуги RETIK, който сега е наличен по време на 10-етапна акция за предварителна продажба. Тя към този момент е в стадий 9, в който се оферират 355 милиона токена по $0.11 всеки. С към този момент продадените над 320 милиона токена кумулативният размер на набраните средства е $22.7 милиона.

Прогноза: $9 за RETIK до края на 2024 година

Един от многото DeFi анализатори предвижда, че цената на токена RETIK може да доближи $9 до края на 2024 година – по-малко от 12 месеца след приключването на предварителната продажба на плана. При сегашната цена на предварителната продажба от $0.11 тази 81х възвръщаемост би генерирала грандиозни облаги за ранните вложители, в случай че прогнозата се сбъдне.

Непреодолими фактори в поддръжка на оценката от $9

Освен това По уточни няколко непреодолими фактора, които могат да катализират растежа към неговата прогноза за $9 за Retik Finance до края на годината:

  • Стартиране на главната мрежа и стартиране на артикули: Разгръщането на екосистемата на Retik до 2024 година ще подейства като главен катализатор, доказвайки действителната полза и търсенето на нейните DeFi услуги.
  • Възстановяване на крипто пазара: Очаква се по-широка та пазарна капитализация на алткойните да се възвърне и новите финансови потоци евентуално ще потърсят скъпоценни камъни с ниска пазарна капитализация като Retik, които имат опция да умножат цената си.
  • По-нататъшни вписвания на борсата: Допълнителната наличност на водещите крипто тържища ще разшири достъпа на Retik до вложители и ликвидност, подпомагайки растежа.
  • Стейкинг и добавена полза на токените: Бъдещите стейкинг стратегии и разширената полза на RETIK могат да повлияят позитивно на циркулиращото предложение и да окажат резистентен напън за покупка.
  • Увеличен маркетинг и осведоменост: Повече маркетингови акции могат да засилят осведомеността за марката и интереса на вложителите към разнообразните оферти на Retik.

Разбира се, обхващайки всички аспекти от технологията до токеномиката, аналитичният отчет дава повсеместен модел в поддръжка на прогнозата за 2024 година за $9. Макар и да не е лишено от опасности, По твърди, че достигането на тази ценова точка от RETIK в границите на 12 месеца остава изпълним прогресивен сюжет.

Следователно Retik Finance е твърдо позиционирана като изгряващ кандидат, който даже може да детронира водещи играчи като Solana на крипто арената – и просто може да разполага с DeFi нововъведението, с цел да реализира това.

Заключение

С артикули, които трансформират разпоредбите на играта, свързвайки криптовалутите с действителния свят, в комбиниране със засилващото се неспокойствие на общността, Retik Finance изгря на сцената като евентуален исполин в развой на основаване. На цена от единствено $0.11 в границите на настоящия кръг на предварителна продажба, анализаторите към този момент виждат евеннтуален капацитет за покачване от 81x до идната година. Тъй като Retik продължава амбициозно да завзема своето парче от разрастващата се DeFi промишленост, този нов противник наподобява ориентиран към това скоро да се изправи на крайници с съперниците на Етериум като Solana.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР