Нововъведение в Microsoft Outlook ще позволява на потребителите на приложението

...
Нововъведение в Microsoft Outlook ще позволява на потребителите на приложението
Коментари Харесай

Outlook получава интеграция с Microsoft Pay

Нововъведение в Microsoft Outlook ще разрешава на потребителите на приложението да заплащат сметки и разписки непосредствено от прозореца на имейл уредника.
По време на Build 2018, Microsoft анонсира потребни функционалности в Outlook, които стават действителност, с помощта на Microsoft Pay и Adaptive Cards. Възможността за разплащане от средата на Outlook ще е налична за стеснен брой консуматори на Outlook.com в идващите месеци. „Скоро ще позволим заплащането на сметки и разписки, непосредствено в имейла, без потребността да превключвате към друго приложение или услуга. Задвижвани от Microsoft Pay, разплащанията в Outlook е бърз и сигурен метод разплащане“, споделят Microsoft. Компанията има първични договорености с набор от разплащателни оператори и услуги за обработка на заплащания, като Stripe, Braintree, Zuora, FreshBooks, Intuit, Invoice2Go, Sage, Wave и Xero.

Microsoft разгласи, че уеб клиентът и Outlook 2016 ще получат поддръжка на Adaptive Cards, нов формат, подпомаган от Actionable Messages, което ще разреши разработчиците да създадат работата на потребителите по-удобна, бърза и потребна.

„Множество имейл диалози изискват и подразбират предприемането на някакво деяние, като утвърждението на отчет за направени разноски или възлагането на избрана задача на член на вашия екип. С Actionable Messages, които бяха обявени предходната година, разработчиците могат да трансформират своите имейл известия, работни процеси и диалози в дейности, помагайки дилемите да бъдат осъществявани непосредствено от Outlook. С Build 2018, ние трагично разширяваме качествата на Actionable Messages по няколко способи, стартирайки с използването на Adaptive Cards, както и поддръжката на разплащания в Outlook“, пишат компанията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР