Новото семейно гнездо на фолк певеца Константин и съпругата му

...
Новото семейно гнездо на фолк певеца Константин и съпругата му
Коментари Харесай

20 камери следят палата на Коцето

Новото фамилно гнездо на фолк артиста Константин и брачната половинка му Надя е опасано с над 20 камери за видеонаблюдение. Отскоро оборотният чалгар, красивата му жена и двете им деца са новодомци в къща с повърхност от 500 кв.м в столичния квартал „ Бояна”, само че не стопират да се опасяват от апаши.

В името на спокойствието Коцето решил да постави „ Биг Брадър” във всяка стая, няколко в двора и пред самия дворец, научи „ Таблоид”. Оказа се, че Константин е най-обираният артист и с право има уплаха от нови нападения. Новият му дом се прави оценка на над 1,5 млн. лв. и е прелъстителен за наглите обирджии, по тази причина Константин Славчев предпочел да живее под погледа на охранителните „ електронни очи”, написа „ Таблоид “.

Къщата му в полите на Витоша е на 3 етажа, а за обзавеждането фолк артистът се е доверил на умел дизайнер, който се постарал да съчетае разкош и изчистени форми. Коцето и Надя не са почитатели не труфя и бягат от този жанр. Младото семейство избира класическите, само че първокласни по финален вик на модата мебели. Точно такива дизайнерски творби са избрали за обзавеждането на палата, издават от обкръжението им. Освен камерите за видеонаблюдение, Коцето обмислял да наеме човек за жива защита.

Бившият участник в „ Биг Брадър” се снабди с парцела в „ Бояна” преди повече от година, откакто известно време фамилията му живя в къщата на баба му в Банкя. За да е надалеч от шумотевицата на столицата, Коцето избяга от просторния апартамент на бул. „ Мадрид”, завещан от богатата му баба-реститутка.

Имотът бе „ преслушан” от крадци няколко пъти, а по-късно и в Банкя фамилията падна жертва на апаши, освен това няколко пъти. Бандитите демонстрираха такава безочливост, че се вмъкнаха даже в миг, в който Коцето, Надя и щерка им Мариянка си бяха у дома.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР