Новото ръководство на Барселона е изпълнено с оптимизъм, че може

...
Новото ръководство на Барселона е изпълнено с оптимизъм, че може
Коментари Харесай

В Барселона са сигурни, че Холанд ще избере каталунците

Новото управление на Барселона е изпълнено с оптимизъм, че може да завоюва огромната трансферна борба за Ерлинг Холанд, която ще се разгори през идното лято. Според каталунския " Спорт " от " Камп Ноу " към този момент са уведомили хора от лагера на норвежеца, че той е главната им цел. Въпреки всички финансови компликации и високата цена на нападателя, Жоан Лапорта счита, че този трансфер е стратегически и е от витална нужда за слагането на новото сполучливо начало. В Барселона са решили, че през лятото ще има единствено един топ трансфер и той ще бъде на централен нападател.

Преди да успее въобще да излезе с оферта обаче, каталунският клуб ще би трябвало да събере нужната сума. За задачата би трябвало да бъдат продадени най-малко един или двама от актуалните титуляри, като също така управлението ще се опита да понижи и заплатите.

Според информациите Борусия (Дортмунд) желае за Холанд 180 милиона евро. В Испания обаче имат вяра, че в изискванията на рецесия договорката ще бъде затворена за към 150 милиона. Реал Мадрид, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Байерн (Мюнхен) също се интересуват от головата машина на " жълто-черните ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР