Новото попълнение на ЦСКА 1948 бразилецът Сидклей Перейра, който е

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 бразилецът Сидклей Перейра, който е
Коментари Харесай

Тодор Янчев за гостуването на Локо София: Ще срещнем един добър отбор, който няма да се предаде

Новото попълнение на ЦСКА 1948 бразилецът Сидклей Перейра, който е бил част от украинския гранд Динамо Киев, към момента не е подготвен за игра. Това призна треньорът на „ алените “ Тодор Янчев преди турнирното посещение на Локомотив София в петък.

„ Има редица точки, които би трябвало да свършим преди да го забележим на зеления терен. Надявам се бързо да го вкараме в игрови темп и да можем колкото се може по-рано да използваме неговите качества “, съобщи Янчев пред камерата на Българска национална телевизия.

Наставникът на ЦСКА 1948 е уверен, че мачът с Локомотив София ще е сложен поради положителната работа на Станислав Генчев като треньор на „ червено-черния “ отбор.

„ Станислав е един от младите и положителни треньори. Той съумя да наложи собствен почерк в Локомотив София, есента му бе много сполучлива. Не инцидентно всички водещи тимове изгубиха точки там. Ще срещнем един добър тим, който няма да се съобщи “, добави някогашният футболист.

Цялото изявление с Тодор Янчев можете да гледате в неделя в предаването „ Арена спорт “ от 12:30 часа по Българска национална телевизия 1!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР