Новото попълнение на Спартак Плевен Цветомир Чернокожев коментира победата на

...
Новото попълнение на Спартак Плевен Цветомир Чернокожев коментира победата на
Коментари Харесай

Цветомир Чернокожев: Не трябва да си мислим, че морето е до колене

Новото попълнение на Спартак Плевен Цветомир Чернокожев разяснява успеха на неговия отбор над ЦСКА в първия кръг от НБЛ.

„ Те са изцяло нов тим, само че и за мен е първи мач с този отбор, както и на още няколко момчета. Може би те имаха малко повече напрежение, тъй като са домакини, а и имаше ужасно огромни упования към тях, само че това няма значение. Аз се веселя за нашия тим, че като за първи мач изглеждахме по метод, по който желаеме да изглеждаме във всеки – със ужасно доста експанзия в отбрана, без лакоми дейности в нахлуване, в този мач вкарва един, в идващия различен. Това е нашата мощ. Имаме дълга пейка и това е, което аз и допускам всеки един от тима желае да вижда. Подхождаме безусловно професионално към всяка една подготовка и с огромно предпочитание. Мечтата ни е да наградим, тъй като виждаме, че там в действителност хората вършат безусловно всичко по силите си за нас да се усещаме добре и се радват същински, когато тимът побеждава.
 ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ ЦСКА катастрофира при завръщането си в НБЛ
Лично аз сигурно не чаках такова начало, само че мога да бъда единствено удовлетворен. В никакъв случай не би трябвало да си мислим, че морето е до колене. Има ужасно доста мачове – те ще се обиграват, ние също. Има доста време. 

Нямам визия дали травмата на Йънг им се отрази на ЦСКА. Щом са привлекли новия гард, значи са очаквали да свърши същата работа. Отборът има пари сигурно. Не мисля, че са пестили от играчи – това са желали, това са привлекли. Дали упованията са били по-високи, нямам визия. ", приключи Чернокожев. 

Интервюто с Цветомир Чернокожев, вижте в нашето видео!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР