Новото попълнение на Левски – Ивелин Попов, говори пред клубната

...
Новото попълнение на Левски – Ивелин Попов, говори пред клубната
Коментари Харесай

Попето: Приятно е да се работи със Стоилов, целите на Левски винаги са най-високи

Новото попълнение на Левски – Ивелин Попов, приказва пред клубната телевизия на „ сините ”. Попето съобщи, че постоянно прелестно да се работи със Станимир Стоилов. Той добави, че задачите пред тима постоянно са най-високите.

„ Обстановката е доста добра, приятна за работа. Чувствам се в действителност ужасно и зареден с позитивни страсти. Нищо непознато няма. Всичко върви ужасно ”, стартира Попов.

„ В Балкана се води добра подготовка, климатът е добър, прелестно се тренира, терените са в положително положение. Радвам се, че вали дъжд тук и теренът е много бърз. Винаги е прелестно да се работи със Станимир Стоилов. Той обича да се майтапи с футболистите. Това го е запазил. Много добре и елементарно се работи ”, добави той.

„ Казвам на момчетата, че за тях на тази възраст да са в Левски е огромен късмет. Давам им препоръки да работят повече на тренировки, надлежно след това и на мачовете. Вчера тренирахме с момчета от академията и съм прелестно сюрпризиран. Направиха ми положително усещане ”.

„ Знаете доста добре, че задачите на Левски би трябвало да са най-високите. Треньорът го споделя, аз не се диференцирам от това. Живот и здраве да мине жребият и стартираме ”.

„ Подготовката е време, в което би трябвало да натрупаме кондиционно и да се усъвършенстваме игрово ”, приключи Попето.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР