Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Лирой Сане даде интервю

...
Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Лирой Сане даде интервю
Коментари Харесай

Лирой Сане: Искам да имам ключова роля в един от най-големите клубове в света

Новото попълнение на Байерн (Мюнхен) - Лирой Сане даде изявление за клубното списание, в което приказва за задачите, които си е сложил и какво го е предиздвикало да премине на " Алианц Арена ".

" Искам да разчувствам почитателите. Целта ми постоянно е да давам най-хубавото от себе си във всеки мач за тима и за хората, които са там. Привържениците би трябвало да се забавляват, когато ни гледат на терена. Разбира се, желая да печеля и допустимо най-вече победи и трофеи. Никога да не отхвърлям, постоянно да не преставам напред и постоянно да съм гладен за триумфи - всичко това е значимо за мен ", стартира Сане.

" Мисля, че е значимо постоянно да мога да се погледна в огледалото. Вземам своите решения и го върша умишлено, без да ми въздейства някой различен. Винаги заставам зад моите решения. Разбира се, отворен съм към оферти, само че в последна сметка постоянно би трябвало да можеш да си направиш самокритика. В живота постоянно става въпрос за учене. То в никакъв случай не свършва. Това е единственият метод да прогресираш на терена и като цяло. Това е и една от аргументите за какво в този момент съм в Байерн. Искам да опозная нещо ново и да имам нов тласък. Убеден съм, че мога да мина към идващото равнище на моето развиване в този популярен клуб ".

" Бих желал да играя основна роля в един от най-големите клубове в света. Все още нямам трофей в Германия. Мисля, че би трябвало да променим това. Фланелката с номер 10? Мога да се оправя с напрежението и не съм от вида хора, които елементарно се тормозят. Това е номер с огромна история и огромни играчи са го носили преди мен. Чест е да нося тази фланелка. Но аз избрах този номер умишлено, с цел да заявя, че съм пристигнал тук да поема отговорност. Имам огромни цели с Байерн и желая да покажа, че хората напълно могат да разчитат на мен ", съобщи Сане.
 Разкриха за какво Лирой Сане е съвършен за Байерн
Разкриха за какво Лирой Сане е съвършен за Байерн

" Баварците " разпореждат огромни очаквания на немския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР