Цялата драма с кеша, обяснена просто: Взимаш два-три милиона за

...
Цялата драма с кеша, обяснена просто: Взимаш два-три милиона за
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Простата схема на ПП - най-обикновено пране на пари

Цялата драма с кеша, обяснена просто:
Взимаш два-три милиона за акцията от всякакви „ предприемачи “, с обещания да им свършиш работа след това в ръководството.

Тия пари няма по какъв начин да са публично подаяние към партията, обаче, по явни аргументи. Риск е и за теб, и за тях. Взимаш ги като „ всекидневен кеш “.

Кампанията, обаче, би трябвало да се заплаща публично и отчетно. Не можеш на малките екрани, да вземем за пример, да им стовариш торба с кеш. Какво правиш?

Караш огромен брой доближени, изключително чиновници и шефове в добре платени компании, да преведат по сметката на партията публично подаяние - 10, 20 бона. Ти им ги връщаш от „ неофициалния кеш “. И хоп - сметката на партията е цялостна, всичко е изрядно, можеш да се разплащаш.

Нищо фрапантно - просто си изпрал едни пари. Които си взел от „ Пламен “, „ Иво “ или „ Алексей “, против всякакви обещания.

Углавно закононарушение, няма драма. Сигурно всички го вършат. Просто вас ви хванаха. Сменете лозунга „ Нулева приемливост към корупцията! “ на „ и ние сме хора... “ и продължете напред.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР