Новото попълнение на Барселона Паулиньо призна, че се чувства добре,

...
Новото попълнение на Барселона Паулиньо призна, че се чувства добре,
Коментари Харесай

На нов в Барса му харесва да тича за Меси

Новото попълнение на Барселона Паулиньо призна, че се усеща добре, когато на терена работи за огромната звезда на на отбора Лионел Меси. Бразилецът бе на конференцията преди семейството на Олимпиакос от груповата фаза на Шампионската лига, като засегна всички по-интересни тематики към себе си. Двубоят сред испанците и гърците е в сряда, 18 октомври от 21.45 часа.

Валверде за Меси и "Златната топка ": Всички знаем кой е най-хубавият

„ Меси е от играчите, които постоянно вършат нещата по друг метод. Изправяли сме един против различен на равнище национални тимове, само че в този момент имам удоволствието да сме дружно в един отбор. Невероятно е. Меси доста ми оказа помощ да се приспособявам. Играя с Неймар в националния на Бразилия, а в този момент с Меси в Барселона. Харесва ми да търча за Меси и по-късно той да взема решение. Говорим за най-хубавия в света, в този момент играя с него “, добави Паулиньо.

Помолен да направи коментар за това каква е разликата сред Меси и Неймар, бразилецът показа: „ Те са разнообразни играчи в доста връзки. Забележителни са и в този момент би трябвало да оказвам помощ на най-хубавия в света. Неймар също е впечатляващ и би трябвало да му оказвам помощ да реализира задачите си. Меси е най-хубавият в този момент “, добави Паулиньо.

„ Чувствам се добре в Барселона. Има доста звезди в тима и беше комплицирано първоначално. Но всички ми помогнаха. Сега се усещам спокоен и убеден “, сподели още Паулиньо.

29-годишният полузащитник има седем мача през този сезон. Отбелязал е и два гола – против Хетафе и Ейбар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР