Новото поколение на флагмана на Опел - Инсигния от тази

...
Новото поколение на флагмана на Опел - Инсигния от тази
Коментари Харесай

Новият флагман на "Опел" е вече в София

Новото потомство на флагмана на " Опел " - " Инсигния " от тази седмица е в София. След най-впечатляващите новости в колата са матрични светодиодни светлини, система за задвижване на четирите колела, с прекачване на въртящ миг сред двете задни колела, ходова част с променливи характерности, свръхмодерни системи за асистенция на лидера и така нататък

При представянето на модела шефът на " Опел " за България Вихрен Горанчев напомни, че марката има дълга история в сегмента, която стартира през 60-те и 70-те години на предишния век с " Капитен ", " Адмирал " и " Дипломат ". Предишното потомство на " Инсигния ", стартирано през 2008 година, беше определен за Автомобил на годината 2009 за Европа, а година по-късно и на България, като откри съвсем 1 млн купувачи в Европа.

© Представителство на "Опел " в България

Аавтомобилът предлага съгласуваност от най-високо равнище, като мултимедийната система интегрира изцяло обвързвания с нея смарт телефон. " Инсигния " се предлага със система за съгласуваност и услуги Opel OnStar.

Персоналният помощник предлага голям брой услуги - от автоматизирана реакция и помощ при злополука до асистенция при откраднат автомобил, като с новата " Инсигния " стартира предлагането на още две нови услуги – запазване на хотелска стая и търсене на място за паркиране.

© Представителство на "Опел " в България

Всичко, което би трябвало да знаете за:Автопремиера БГ (97)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР