Новосъздаденият козметичен бранд на Мика Стоичкова ще получи награда в

...
Новосъздаденият козметичен бранд на Мика Стоичкова ще получи награда в
Коментари Харесай

Мика Стоичкова с награда за Стартъп

Новосъздаденият козметичен бранд на Мика Стоичкова ще получи премия в категорията Стартъп на органик наградите Be Green, Be Bio част от Bright Awards.

Официалната гала ще се организира на 1 юли от 17 часа в Ботаническата градина към Софийския Университет, като уредниците дават обещание да я трансфорат същинска лимонена приказка.
-->
В бизнеса Мика е в партньорство с Десислава Власакиева, а продуктите, които оферират са напълно натурални и веган сертифицирани.

Събитието има за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите био/натурални компании и марки в страната.

Наградите ще бъдат разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на държавни организации, бизнес и начин на живот публицисти и медийни сътрудници.

Главен уредник е Балканска Медийна Асоциация с поддръжката на повече от 20 медии. 

Водещ на церемонията ще бъде лицето на БНТ1 Йоанна Драгнева. Събитието е в поддръжка на фамилии с репродуктивни проблеми.

„ Наградите се връчват за максимален принос в био/натуралните технологии, предприемачески дух и ефикасни бизнес практики, кръгова стопанска система, управнически модели, в това число и в развиването на човешкия капитал, персоналните качества и постижения. Те са безусловно безвъзмездни и за тях не се дължат никакви такси. Държа да го уточня, тъй като има една порочна процедура в последно време хората да си заплащат, с цел да ги награждават, което тотално убива цената на получения приз “ – сподели тв водещата и съорганизатор Нина Хамилтън, която е и магистър по Биобизнес и Биопроизводство от СУ.

Наградите са  разпределелени в няколко съществени категории: Хранително-вкусова промишленост; Козметика; Енергийна ефективност; Start up; Туризъм;  Строителство/Архитектура/Дизайн; Селско стопанство/Фермерство;  Автоиндустрия;  Медицина/Здраве;  Мода/ Облекла;  Търговия;  Дом/ Градина;  Кауза

Номинациите се правиха в продължение на две седмици и се правеха от публицисти и удовлетворени клиенти. В момента номинираните компании са малко над 80, а журито ги преглежда една по една по реда на идването им. Кои са спечелилите в обособените категории, занапред следва да се разбере.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР