Защитникът Брадли де Нойер най-вероятно ще се завърне в титулярния

...
Защитникът Брадли де Нойер най-вероятно ще се завърне в титулярния
Коментари Харесай

Червен защитник се завръща сред титулярите срещу Лудогорец

Защитникът Брадли де Нойер най-вероятно ще се завърне в титулярния състав на ЦСКА след повече от година пауза. Очаква се нидерландецът да бъде от първата минута на терена за гостуването на Лудогорец в Разград, което ще се играе на 11 май от 19,30 часа.

Очаква се точно той да размени измежду титулярите Сейни Санянг, който след завръщането на Стамен Белчев отпред на отбора е главен защитник отляво. Последно Брадли де Нойер стартира като титуляр за ЦСКА на 17 април 2023 година, когато направи дузпа в последната минута на дербито с Левски. Впоследствие Ивелин Попов пропусна от бялата точка и мачът приключи 0:0. Заради грешката си обаче Брадли беше забит на пейката от най-високо равнище. Няколко кръга по-късно той влезе в игра като запаса и се контузи тежко. Де Нойер записа неотдавна дебют за сезона, откакто Стамен Белчев го пусна още веднъж на пейката.

Другата дупка в състава на " алените " за Разград, провокирана от наказването и на Джонатан Линдсет, ще бъде запълнена от Каранга. Бразилецът ще бъде таран против Лудогорец, а Хайнц, който игра като нападател на Колежа, ще заеме мястото на сънародника си в халфовата линия.
 Демонтажът на
Демонтажът на " Българска войска " продължава с цялостна мощ

Багерите не престават да събират парчета от бранш " А "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР