„Новопсков е важно съоръжение за организиране на транспортирането на газ

...
„Новопсков е важно съоръжение за организиране на транспортирането на газ
Коментари Харесай

Telegram: Руските агресори заплашват транзита на газ към ЕС - има разрушени и пленени газостанции

„ Новопсков е значимо оборудване за образуване на превозването на газ до потребителите в Донецка и Луганска области. Почти една трета от преноса към Европа от газоизмерителната станция Сохранвка (DHS) минава през тази станция “, се споделя в изказването.

OGTSU записва редица дейности от страна на окупаторите, които включват промени в работата на информационното съоръжение и софтуерните режими, което в действителност може да докара до загуба на действен надзор върху оборудването на COP.

" Това ще докара до обилни опасности за целостта на газопреносната система, стабилността на режимите на превозване на газ и в следствие - до невъзможността за превозване на газ през COP, по-специално по контракта за пренос ", - споделят от ГТС.

Компанията прикани представителите на агресора да се въздържат от по-нататъшен напън върху чиновниците на OGTSU и интервенция в работата на Конституционния съд.

„ В противоположен случай, при положение на загуба на действен надзор, OGTSU ще бъде принудена да спре работата на това оборудване, с цел да се резервира целостта и безвредната работа на GTS.

По-рано ръководителят на OGTSU Сергей Макогон сподели, че от началото на пълномащабната война са развалени три основни газопровода, четири компресорни станции са хванати от окупаторите, две газоразпределителни станции (GDS) са разрушени, и други 48 GDS са спрени.

Превод: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР