Новооткритият водещ магазин на Lancia в Милано символизира основните ценности

...
Новооткритият водещ магазин на Lancia в Милано символизира основните ценности
Коментари Харесай

Lancia навлиза в нова ера

Новооткритият водещ магазин на Lancia в Милано символизира главните полезности на марката със специфичен фокус върху италианската грациозност. Впечатляват тъмният цвят на модерната външна фасада, който разрешава на огромните, светли прозорци и новото лого на Lancia, което е видно над входа, да изпъкнат.

Надписът символизира бъдещето на Lancia и е въодушевен от промишленост, която постоянно е била тясно обвързвана с паметната италианска марка - модата. Новото лого на марката, сложено на видно място върху колона, е мощен знак на новата епоха на марката и нейното нахлуване в електромобилността.

„ В Милано Lancia приключи първата стъпка в използването на новата корпоративна еднаквост. До края на тази година половината от италианската комерсиална мрежа ще е внедрила новия имидж на марката. Дилърската мрежа в други европейски страни ще последва през 2024 година с цел да приключим този развой в точния момент, тъй че стартирането на пазара на новата Lancia Ypsilon да завърши доникъде на годината “ - споделя Лука Наполитано, основен изпълнителен шеф на Lancia.

„ Новата корпоративна еднаквост отразява четирите стълба, на които се основава десетгодишната тактика на Lancia - качество, електрификация, резистентност и новаторски модел на продажби, който предлага на клиентите самостоятелно извършване на покупки “, продължава Лука Наполитано.

След откриването на водещия магазин в Милано, Lancia ще продължи обновяването на дистрибуторската мрежа в други италиански градове през второто тримесечие на годината. Целта е най-малко половината от италианската дилърска мрежа да премине към новата корпоративна еднаквост до края на 2023 година Когато новата Lancia Ypsilon бъде пусната на пазара през второто тримесечие на 2024 година и стартира пътуването на марката в нова епоха, адаптирането на италианската дилърска мрежа би трябвало да бъде приключено.

Въвеждането на новата корпоративна еднаквост също ще стартира през първото тримесечие на 2024 година в европейските страни. Целта тук е да се основат минимум 70 търговски сътрудници за Lancia и другите първокласни марки на Stellantis Group допълнително от 60 града доникъде на идната година.

Lancia осъществя комбинацията от цифрови и действителни канали в новата си система за продажби. Клиентите могат да стартират своето извършване на покупки комфортно онлайн вкъщи и по-късно да го продължат с професионална поддръжка от продавачите на локалните търговски сътрудници. Извън Италия фокусът ще бъде върху онлайн продажбите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР