Новоизлюпената двойка - Валерия и Евгени от Ергенът изглежда не

...
Новоизлюпената двойка - Валерия и Евгени от Ергенът изглежда не
Коментари Харесай

Раздялата е близо: Валерия бяга в чужбина, заради дългове?

Новоизлюпената двойка - Валерия и Евгени от " Ергенът " наподобява не живее толкоз щастливо, колкото наподобява на телевизионния екран. Според мнозина, раздялата сред двамата е сигурна и е въпрос само на време да се случи. Макар и до скоро да се говореше, че моделката и пианистът даже приготвят женитба. 

Оказа се, че Валерия е подготвена още веднъж да замине зад граница и да зареже Евгени. Причината се крие в специалността на хубавицата - обрисува се първото си лято като половинка на пианиста да прекара в Япония или Китай, където постоянно има работни задължения. 
                             

Евгени също има претрупан график, поради което двамата най-вероятно няма да бъдат дружно. Говори се, че Валерия също по този начин има и много насъбрани задължения към ветеринарни клиники, поради всички бездомни животни, за които се грижи. И най-вероятно това я подтиква още повече да пътува и да работи. Тя даже е оповестила дарителска сметка в поддръжка на идеята ѝ.

                             

Дали дистанцията и дългото време разграничени няма да окаже пагубно въздействие върху връзката им? Това се чудят почитателите на шоуто. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР