В новия епизод на Съни бийч тази неделя (5 май)

...
В новия епизод на Съни бийч тази неделя (5 май)
Коментари Харесай

Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим

В новия епизод на " Съни бийч " тази неделя (5 май) от 20:00 ч. по bTV невероятното въодушевление на Гомес (Бойко Кръстанов) ще бъде помрачено от следващия проблем. Екипът на хотела чака идването на фамозния началник Христов, който би трябвало да подготви за гостите им особено меню за вечеря. Когато Ивон опита да се свърже с него обаче ще стане ясно, че от топ готвача няма и диря. Критичната обстановка ще принуди Гомес да се съгласи с предлагането на Младен (Иво Аръков) и ще изпрати в кухнята майка му Розалия (Аня Пенчева).

След следващия конфликт сред Дарина (Лидия Инджова) и Младен, тя ще се опита да събере мислите си на плажа единствено с цел да се натъкне на Калин, който още веднъж ще опита да оправи нещата сред тях. Изпаднала в гняв и суматоха, Дарина ще отиде при Художника, с цел да се опита да се отърве от арабския шурей, написа " България Днес ".

Никой не подозира, само че един от гостите в ресторанта е самият началник Илиан Кустев, който е пристигнал, с цел да изненада своя другар и сътрудник началник Христов. След като види сервираната му сьомга, той незабавно ще сложи под подозрение готвачът, който я е приготвил, и ще проникне в кухнята. Лют скандал сред него и Розалия ще докара до кулинарен двубой, който един път вечно ще дефинира кой е по-добрият готвач – прославен началник или елементарна стопанка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР