Новогодишни пожелания за повече обич, позитивна нагласа и здрави нервиЗдраве

...
Новогодишни пожелания за повече обич, позитивна нагласа и здрави нервиЗдраве
Коментари Харесай

Новогодишни пожелания за повече обич, позитивна нагласа и здрави нерви

Новогодишни пожелания за повече любов, положителна настройка и здрави нерви
Здраве и шанс за всички българи бяха основните пожелания на множеството реализатори на Новогодишния концерт в столицата.

За своите другари – читателите на БГНЕС, отделиха време и топло отношение артистите Рут Колева и Орлин Павлов, именитият китарист на ФСБ Иван Лечев и столичният заместник-кмет Тодор Чобанов.

Рут Колева пожела на всички българи повече положителна настройка през Новата година. Певицата разкри, че я чака огромно европейско турне и се надява всички гастроли да минат сполучливо, с цел да се показа България по най-хубавия метод.

Иван Лечев на всички българи в страната и в чужбина желае здраве, благополучие и здрави нерви, с цел да се оправят с всички провокации на 2019 година.

Повече добрина и примирение и любов си пожела и Орлин Павлов „ Това е най-важното за един добър и спокоен живот. В персонален проект той си пожела да има доста работа, да се развива, да има огромни планове и доста да пътувам. А пътешестване се обрисува, тъй че стискайте палци “.

Режисьорът на спектакъла „ Сцена под звездите “ Борис Радев съобщи пред БГНЕС, че мотото на тазгодишното издание на „ Сцена под звездите ” е с положително да изпратим остарялата година и с положително да посрещнем новата.

Юбилейното 20-о издание се провежда от Столична община, като част от Календара на културните събития Празничната забава ще се организира по традиция на площад „ Княз Александър I “ и ще стартира в 22.00 часа на 31 декември, като се чака да продължи половин час след среднощ на 1 януари 2019 година

В програмата ще се включат едни от най-популярните ни реализатори, измежду които Мариана Попова, Орлин Павлов, Бо Бо, Рут Колева и Стефан Вълдобрев с „ Обичайните обвинени “. За положителното въодушевление на празнуващите ще се погрижат и Софийският духов оркестър с диригент Васил Делиев, танцьорите от фолклорен отбор „ Седеф “ с началник Десислав Михайлов и солистите на балет „ Арабеск “ – Петя Колева и Стефан Вучов. Водещи на спектакъла ще бъдат Мария Андонова и Стефан А. Щерев.

Изявени български спортисти и актьори, измежду които Соня Йончева, Петър Стойчев, Георги Господинов, Владимир Николов, Тереза Маринова, Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Веско Ешкенази, Максим Ешкенази, Илияна Раева ще насочат пожелания към българите в особено снимани видеообръщения.

БГНЕС поздравява своите фенове, читатели и рекламодатели с настъпващата Нова 2019 година и им пожелава здраве, благополучие и високи триумфи.

ЧЕСТИТА Народоосвободителна въстаническа армия ГОДИНА! /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР