Ново шокиращо разкритие разтресе британската монархия. Американски таблоид публикува новина,

...
Ново шокиращо разкритие разтресе британската монархия. Американски таблоид публикува новина,
Коментари Харесай

Пореден разтърсващ слух: Чарлз Трети и Даяна Спенсър имали тайна дъщеря

Ново шокиращо разобличаване разтресе английската монархия. Американски таблоид разгласява вест, съгласно която Лейди Даяна и актуалният крал Чарлз Трети имали загадка щерка.
Изданието показва, че Уилям и Хари имали сестра, която се казвала Сара и сега била на 33 години. Тя живеела скрито в Съединени американски щати.

 Даяна

Според „ Дейли Мейл “, който цитира американски таблоид, през декември 1980 година кралица Елизабет принудила лейди Даяна Спенсър, тогава 19-годишна девственица, да се подложи на гинекологични проби, с цел да се откри, че е способна да ражда. Това се случило директно преди годежа ѝ с Чарлз.
По време на тези проби, както гласи историята, яйцеклетките на Даяна са били взети и оплодени със спермата от Чарлз. Тестовете се оказали сполучливи и годежът на двойката бил публично разгласен. 

Но един човек от екипа, който извършил процедурата, се оказал „ лекар-измамник “, който скрил един от ембрионите и го вградил на личната си брачна половинка. Без да знае, тя станала сурогатна майка на биологичното дете на Чарлз и Даяна.

 Даяна

Бебето, момиченце, е родено през октомври 1981 година, 10 седмици след популярната женитба на Чарлз и Даяна на 29 юли същата година и 8 месеца преди раждането на Уилям на 21 юни 1982 година, предава " Телеграф ".

 Даяна

Историята не свършва дотук. Родителите на Сара умират в автомобилна злополука, а въпросната Сара намира дневник, от който схваща, че се появила на бял свят след изкуствено оплождане. Когато решила да наблюдава своето минало, тя получила закани за живота си по телефона. Затова Сара взела решение да си живее самичка, без да се набива на очи и била сигурна, че нейната биологична майка Даяна е била убита, а не починала при нелепатата злополука.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР