Ново проучване, публикувано в The Washington Post, разкрива, че повечето

...
Ново проучване, публикувано в The Washington Post, разкрива, че повечето
Коментари Харесай

Потребителите се доверяват на Amazon и Google за сметка на Apple

Ново изследване, оповестено в The Washington Post, разкрива, че множеството хора дават персоналните си данни с повече успокоение в ръцете на Amazon и Гугъл, в сравнение с Apple. Въпреки това фирмите са в челото на класациите за доверие. На другия ѝ край са Фейсбук, TikTok и Instagram.

Проучването обгръща повече от 1000 интервюирани интернет консуматори в Съединени американски щати. 39% от тях се доверяват на Amazon, 34% дават доверието си на Гугъл, до момента в който към Apple доверието е единствено 26%.  Instagram се подрежда на седмо място с 19%, WhatsApp е осми с 15%, а TikTok е финален с 12% %.

В проучването са включени и въпроси, водещи до отрицателна ранглиста. Оказва се, че Фейсбук има най-голямо отрицание и повече от 72% не се доверяват на компанията. TikTok е идващият с 63%, а Instagram е с 60% съмнение.

Анкетираните дават мнението си и за рекламите в платформите. Най-недолюбвани още веднъж са тези във Фейсбук. 82% от респондентите намират третираните онлайн реклами за досадни, а 74% ги дефинират като инвазивни. Само 27% от потребителите намират сходни реклами за потребни.

А тук ще намерите още
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР