Ново проучване, посветено на нагласите към кралското семейство, показва, че

...
Ново проучване, посветено на нагласите към кралското семейство, показва, че
Коментари Харесай

Меган Маркъл по-популярна от херцогиня Кейт! Отстъпва само на...

Ново изследване, отдадено на настройките към кралското семейство, демонстрира, че Меган Маркъл - бъдещата брачна половинка на принц Хари, се радва на по-голяма известност измежду британците от херцогинята на Кембридж Катрин, оповестява английският „ Експрес “.

Интересът към 36-годишната актриса от Съединени американски щати, прочула се с ролята си в сериала " Костюмари " се ускори, откакто през ноември предходната година беше оповестен годежът й с английския принц. С наближаването на сватбата им през май Меган Маркъл постоянно попада във фокуса на публичното внимание и медиите.

Резултатите от изследване на VoucherCodesPro, обхванало над 2300 британци, демонстрират, че годеницата на принца се радва на по-голяма известност от одобрената английска икона, херцогинята на Кембридж Катрин.

Жителите на Острова й симпатизират тъй като преди този момент е била актриса (31%), тъй като е земна (14%) и тъй като е феминистка (11%).

Въпросът, насочен към интервюираните, бил: „ Кой член на кралското семейство чувствате, че е по-свързан/в звук с обществото? “.

Меган Маркъл отстъпва по известност измежду британците само на бъдещия си брачен партньор принц Хари, с който „ свързани “ се усещат 32% от сънародниците му. Годеницата му е посочена от 29% от участниците в допитването.

С по 15% следват принцеса Биатрис и херцогът на Единбург Филип. Херцогинята на Кембридж Катрин е получила едвам 13% от гласовете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР