Ново лице за столичните комплекси “Мусагеница и “Дървеница - това

...
Ново лице за столичните комплекси “Мусагеница и “Дървеница - това
Коментари Харесай

Ремонт и изграждане на православни храмове, училища, детски градини и многоетажен паркинг в “Мусагеница” и “Дървеница”, планира Кристиан Маджуров

Ново лице за столичните комплекси “Мусагеница ” и “Дървеница ” - това е най-голямата упоритост на претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС Кристиян Маджуров, който се заканва да прекрати всякакво строителство там и влизане в действие на подробния организационен проект на ж.к. Мусагеница. Онова, което сигурно ще бъде изграждано с висок приоритет са тротоари, вътрешни алеи, осветяване, дружно с видеонаблюдение и в двата квартала. В програмата му е планувано и създаване на многоетажен паркинг до метростанция Г. М. Димитров.

 

За вярващите християни Маджуров и екипът му ще положат основи на параклис в квартал Мусагеница, както и довеждане докрай на параклиса и ремонт на храма „ Св.вмчк.Георги Победоносец “ в кв. Дървеница.

 

Образованието и грижата за младежите са водещ приоритет за кандидат-кмета на ГЕРБ-СДС. Ето за какво той е заложил създаване на пристройка на 10-о ОДЗ, саниране и ремонт на двора на 8-о СУ „ Васил Левски “, 55 СУ „ Петко Каравелов “, както и слагане на основите на мултифункционална спортна зала и възстановяване на материалната база и саниране на учебното заведение.

 

По отношение на един от най-наболелите проблеми с детските градини, Маджуров планува откриване на нови детски градини и учебни заведения в ж.к. Студентски град и ж.к. Малинова котловина, което ще облекчи напора към “Мусагеница ” и “Дървеница ”.

 

 

Неотменна част от желанията на претендента за кмет е ремонтът и поддържането на всички детски площадки и междублокови пространства в двата квартала, както и санирането на читалище „ Възраждане “ в ж.к. Дървеница.

 

 

 

За по-добър разговор с жителите, Маджуров планува основаване на Съвет на домоуправителите за съвещания по ЗУЕС и помощ при санирането на жилищните здания в региона.

 

 

 

“Гарантирам работеща администрация, която ще посреща жителите с усмихнато лице ”, безапелационен е претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР