Новият треньор на ЦСКА-София Милош Крушчич има големи планове начело

...
Новият треньор на ЦСКА-София Милош Крушчич има големи планове начело
Коментари Харесай

Крушчич: Планирам да водя ЦСКА-София поне 5 години

Новият треньор на ЦСКА-София Милош Крушчич има огромни проекти отпред на клуба. Сърбинът размени Люпко Петрович и ще дебютира в конфликта с Локомотив (Пловдив). Той обаче е решен да се потвърди на “Българска армия” и възнамерява да води тима най-малко в идващите 5 години.

“Получих късмет след напускането на Люпко и ще дам всичко от себе си да успеем. Гриша Ганчев ми се довери, чувствам поддръжка от всички в клуба. Моите проекти са да остана най-малко 5 години в ЦСКА. Естествено, това зависи и от резултатите, само че аз съм оптимист. Условията тук са превъзходни, нищо не ме тормози. Преди 5-6 година съм работил в България, бях асистент на Люпко в Литекс. Адаптирах се бързо, манталитетът ви е подобен с нашия”, разгласи Крушчич пред “Диема”.

Той призна, че е научил доста от Люпко, само че в този момент желае да направи по този начин, че тимът да играе различим и сполучлив футбол под негово управление.

“От Люпко съм научил доста, само че всеки треньор има свои хрумвания. Схемата на игра зависи от играчите, тя може да се трансформира според от противника. Разчитам на всички футболисти в тима. Целта пред нас си остава шампионската купа без значение от изоставането в точките”, сподели сърбинът.

Накрая той разяснява и срещата с Локо (Пд): “Съперникът ни завоюва много мачове, също така играе доста добре. Има почитание, само че не и притеснение”.

efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 17:45предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР