Новият треньор на Левски Георги Тодоров ще говори за първи

...
Новият треньор на Левски Георги Тодоров ще говори за първи
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Говори новият треньор на "Левски" Георги Тодоров

Новият треньор на " Левски " Георги Тодоров ще приказва за първи път пред медиите. Той ще разкрие детайлности за формата и упоритостите на " сините " преди гостуването на " Ботев " Пловдив в събота (4 май) в среща от 6-ия кръг на плейофите на Първа професионална футболна лига.



Тодоров ще извършва краткотрайно длъжността на треньор, до момента в който от клуба не намерят непрекъснат вид за правоприемник на Георги Дерменджиев. 3-кратният притежател на Купата на България с " Лудогорец " дойде на стадион " Георги Аспарухов " при започване на 2019 година, само че по този начин и не извърши контракта си за 2 сезона и половина. Той остана отпред на отбора едвам 98 дни.
" Левски " удостовери уволнението на Георги Дерменджиев До края на сезона отпред на "сините " ще бъде Георги Тодоров
Така Тодоров, който води " сините " пред 2003 година, когато отборът завоюва Купата на България, още веднъж ще застане отпред. Той беше треньор на " Левски " за малко и след уволнението на Делио Роси през 2018 година

В последния си мач от шампионата " Левски " записа загуба с 1:2 от " Берое " и остава без триумф на личния си стадион от началото на годината. " Сините " са на трето място в класирането с 59 точки, като изостават на 11 от водача " Лудогорец " и на 6 от втория ЦСКА.

" Ботев " е на четвърто място в подреждането с 50 точки, колкото има и петият " Берое ". В последния си мач " канарчетата " победиха ЦСКА с 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР