Новият тренд в маникюра е вдъхновен от китайския коронавирус,като микроскопски

...
Новият тренд в маникюра е вдъхновен от китайския коронавирус,като микроскопски
Коментари Харесай

Нова мода: Маникюр...с коронавирусчета

Новият тренд в маникюра е въодушевен от китайския ковид,
като микроскопски реплики на патогена се инсталират върху ноктите, написа в. " Метро ", представен от Българска телеграфна агенция.

Стряскащият дизайн се предлага от авангардно студио в Бевърли хилс. Маникърът " Коронавирус " стана прочут в " Инстаграм ".



Върху ноктите се слагат селени гумени сферички с тъмночервени бодилчета. Те съвършено наподобяват микроскопските изображения на патогена, добили известност след светкавичното разпространяване на ковид, пораждащ пневмония от нов вид.

Видеото се снабди за нула време с 80 хиляди гледания и 3000 лайкове. На ноктите на другата ръка се нанизват гумички, наподобяващи лица на азиатци.



Много от консуматори се възмутиха от неприятния усет на тренда, като означиха, че не би трябвало да се вършат смешки с болест, провокирала стотици смъртни случаи и рискуваща да се трансформира в пандемия.

Това не е първият скандал в света на маникюра, отбелязва изданието. Таблоидът напомни своя обява за съветски маникюристки, които впримчиха живи мравки в ноктите на клиентки, което провокира вълна от отвращение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР