Новият тарифен план се предлага ексклузивно за всеки потребител, закупил

...
Новият тарифен план се предлага ексклузивно за всеки потребител, закупил
Коментари Харесай

А1 стартира нов мобилен план А1 Kids

Новият тарифен проект се предлага извънредно за всеки консуматор, закупил детски интерактивен часовник от серията MyKi

А1 започва нов мобилен проект, основан особено за родители и техните деца – A1 Kids. Планът се предлага извънредно при закупуване на детските интерактивни часовници MyKi Watch, MyKi Touch, MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition. Тарифният проект се предлага за нови и съществуващи клиенти със период от 24 месеца на цена 12,99 лева на месец.

Новият мобилен проект А1 Kids е създаден, с цел да помогне на родителите да организират диалози с децата си, когато не са дружно, на по-ниска цена и с по-добри условия в мрежата на A1. A1 Kids включва неограничени минути към мобилни номера от мрежата на А1, неограничени мегабайти за видеоразговори през мобилен интернет (извън включените мегабайти в плана), 50 национални минути за диалози в България и роуминг в ЕС/ЕИЗ, 50 мегабайта мобилен интернет на оптималната скорост за България и Европейски Съюз, както и безграничен мобилен интернет след консумиране на включените в проекта мегабайти.

Клиентите на А1 имат разполагаем няколко варианти за подписване на контракт за мобилния проект А1 Kids: да заявят тарифния проект като нова услуга, да трансформират своя сегашен проект или да запазят номера си в случай че употребяват предплатена услуга в А1 като сключат абонамент.

Аксесоарите от серията MyKi са комфортни цветни часовници, които с изключение на функционалността да демонстрират прецизен час, имат и интерактивни функционалности на смарт телефон. Те дават опция на родителите да виждат точната локация на своите деца с вградения GPS режим, да реализират мобилни диалози и видеоразговори с часовниците MyKi Junior и MyKi Junior Special Edition, да организират чат със своето дете и други.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1 Bulgaria), Беларус (velcom), Хърватия (A1 Croatia), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР