Новият старши треньор на ЦСКА - Алън Пардю, даде мнението

...
Новият старши треньор на ЦСКА - Алън Пардю, даде мнението
Коментари Харесай

Пардю: Левски бяха по-добри от нас през първото полувреме, през втората част ние заслужавахме да спечелим

Новият старши треньор на ЦСКА - Алън Пардю, даде мнението си след дебюта си отпред на " алените ", който пристигна при нулевото тъждество в дербито с Левски.

„ Чувството е положително. Левски беше в добър миг след успеха над Лудогорец. През първото полувреме бяха по-добри от нас. На полувремето си поговорихме за равнището на нашата убеденост и през втората част ние заслужавахме даже да спечелим. Изпуснахме 2-3 положения. Два положителни тима изиграха добър мач “, стартира Алън Пардю.

„ Променихме няколко неща. Като едно типично дерби беше толкоз оспорвано през днешния ден. Двата отбора бяха устремени и решени да покажат какво могат. Някои прибързани решения също не помогнаха. Ако придобием малко повече убеденост, ще бележим. Трябваше да вкараме най-малко една от обстановките си през днешния ден “, сподели още британецът.

„ Нямаме характерен голмайстор на такава позиция (б.р. зад нападателя). Кери игра там, след това Варела. Той може да прави разликата, само че и двамата не са голмайстори. Това може би е позиция, която през лятото би трябвало да подсилим “.

Пардю разяснява и решението си да заложи на Димитър Евтимов като титуляр под рамката на вратата:

„ В този миг както Левски е във форма, той също е. Бусато е страховит, само че Димитър е във форма и към този момент остава там “.

„ Бях нервозен за Юга, само че той е страховит футболист, свърши добра работа, оправи се. Мисля, че Турицов трябваше да е състезател на мача. Беше отличен през днешния ден “, сподели още Пардю.

„ Планът си остава същия и в идващия мач. За мен също е прелестно да видя тази реакция. Стойчо Младенов е легенда на клуба и напусна тази седмица. Всички бяха тъжни, в това число и аз. Реакцията на футболистите и на почитателите беше чудесна “, разяснява още опитният експерт.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР