Новият старши-треньор на Спартак (Варна) - Димитър Димитров-Херо бе представен

...
Новият старши-треньор на Спартак (Варна) - Димитър Димитров-Херо бе представен
Коментари Харесай

Спартак представи Херо, той обеща спасение и прогрес

Новият старши-треньор на Спартак (Варна) - Димитър Димитров-Херо бе показан пред медиите и даде първата си конференция отпред на " соколите ". Toй съобщи, че главната цел е Спартак да оцелее в елита, като поради това всеки от оставащите мачове до края на efbet Лига е край за тима.

" Соколите " се разделят със своя титулярен капитан

И още футболисти ще изоставен Спартак (Варна)

" Град като Варна заслужава да има подобен тим, мощно съм впечатлен от държанието на почитателите - това са нещата, които ме накараха да се хвана и да дойда да оказа помощ. Имаше персонални аргументи, заради които не съумях да дойда по-рано. Обещах и си го изпълних. Знам, че се пипвам в сложен миг. На седем точки сме под чертата за избавление. Обещавам, че ще работя съществено и отговорно с цел да спасим Спартак.

Работим за селекцията, само че избирам когато има нещо несъмнено да го оповестяваме. Така че, когато нещо има на 100% вие ще го знаете първи.
 Снимка 597160
Източник:

Няма да махам никой от щаба, прибавям единствено Георги Чиликов. Човек, с който съм работил дълго и му имам цялостно доверие. Това е извънредно значимо. Виждам съм и изменничества и доста неща.

Ще ни би трябвало много сериозна селекция. Аз съм пределно наясно, че тя не може да стане за един трансферен прозорец. Естествено, че всичко преценявам с финансовата политика на клуба. Наистина ще ни би трябвало много сериозна селекция, с която да подобрим тима. Липсва качествена селекция, без да упреквам и наскърбявам капацитета сега. Това, което тимът играеше до момента с идването на Тодор Киселичков, го преценям като вярно. Всеки треньор би трябвало да се преценява с това, което има. Всеки желае да играе като Манчестър Сити, само че не всеки разполага с точните играчи.
 Здравко Димитров класира Спартак (Варна) на четвъртфиналите за Купата
Здравко Димитров класира Спартак (Варна) на четвъртфиналите за Купата

Труден триумф над Чавдар

Всеки треньор избира да работи с български футболисти, само че въпросът е дали ги има. При нас водим диалози с играчи и от вътрешния и от външния пазар. Помогнах в някои връзки за някои от привлечените играчи. Имах честен ангажимент от август да оказвам помощ с каквото мога.

Основната цел е да се спасим. Ще бъде мъчно, нашите съперници също надграждат. Останем ли, без да споделям мощни думи, нашият тим ще има друго лице. Виждам положителни неща направени. Запознах се и с подготвителния терен. Смятам, че са направени положителни неща както за мъжкия отбор по този начин и за школата.
 Снимка 597159
Източник:

Всеки един мач ще бъде край за нас. Трудно може да разчиташ на младеж да изкара цялостен мач в подобен интервал. На тях ще им бъде обърнато внимание, откакто осъществим задачата си.

Опитвал съм да си трансформира страстите. На съдиите няма да им разреша да се подиграват със Спартак занапред мога да им кажа ", закани се занапред той.
 Георги Чиликов стартира работа в Спартак (Варна)?
Георги Чиликов стартира работа в Спартак (Варна)?

Киселичков е сигурен, че ще попадне в щаба на Херо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР