Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Мирослав Миндев даде

...
Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Мирослав Миндев даде
Коментари Харесай

Миро Миндев: Треньорите сме изкупителните жертви, готов съм затова

Новият старши треньор на ФК ЦСКА 1948 Мирослав Миндев даде първата си конференция като ментор на тима. " Червените " гостуват на Лудогорец в събота от 21:00 часа.

" Благодарен съм за доверието на управлението, уповавам се да се оправя. Труден мач против Лудогорец, мачът стартира от 0:0, 11 на 11. Ако се представим както можем, считам, че имаме нашите шансове.

" Ще акцентира на диалози с играчите, ще опитам да трансформира нещо, имаше играчи, които играха малко под опциите си в първия мач, не трябва никой да ни отписва, би трябвало да бъдем и по-агресивни в единоборствата ".
 Мирослав Миндев дава първа конференция като треньор на ФК ЦСКА 1948
Мирослав Миндев дава първа конференция като треньор на ФК ЦСКА 1948

Той ще приказва пред медиите на следващия ден

" Напуснаха ни много играчи, пристигнаха нови, има потребност от сработка, с тежките противници в първите кръгове ще ни е тежко, има и малко късмет в мачовете, само че такава е програмата. Ще разгадавам на всички играчи като се изключи контузените, само че няма да ги кажа. Отборите са с много изравнени сили, футболистите са кардинално на едно равнище. Имаме много млади играчи, действителната ни цел е мистерия за мен, имаме за цел да побеждаваме във всеки мач, само че къде ще стигнем ще забележим ", съобщи още Миндев на първата си публична конференция.

" За мен е плюс, бонус, веселя се, че ме оцениха, имам вяра във опциите си, задачата е да се задържа допустимо най-вече време, за първи път съм треньор на такова равнище. Треньорът постоянно е изкупителната жертва, ние се борим с времето, квалифициран съм за това нещо ", съобщи Миндев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР