Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев иска в

...
Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев иска в
Коментари Харесай

Ботев Пловдив с оферта за Галин Иванов

Новият старши треньор на Ботев Пловдив Станислав Генчев желае в редиците си водача на Славия Галин Иванов. Канарчетата са отправили предложение към опитния халф, който би трябвало да даде отговор най-късно до края на идната седмица, написа „ Блиц “.

В момента плеймейкърът е на отмора в чужбина. 35-годишният футболист кара следващия си сполучлив престой в Славия, а у нас е носил екипите още на Левски, Берое, Литекс, Нефтохимик и ФК ЦСКА 1948 Сф. Жълто-черните демонстрират сериозен интерес и към Антонио Вутов и вратаря Бубакар Гай от Локомотив София, както и желаят за върнат любимеца на почитателите Тодор Неделев на „ Колежа “.

Ботев стартира подготовка на следващия ден, като формалното показване на Станислав Генчев за нов треньор на отбора ще се организира директно преди първата подготовка. Брифингът му ще се състои в конферентната зала на стадион „ Христо Ботев “, намираща се под Трибуна Изток, от 18:30 часа. На него ще участват и асистентът Живко Миланов и треньорът на вратарите Йордан Господинов. Както е известно към щаба на младия експерт ще се причислят и задгранични помощници, като те ще бъдат оповестени напълно скоро. Първата подготовка от лятната подготовка на Ботев ще бъде открита за последователи. За тях ще бъде отворена Южната естрада на „ Колежа “.

Жълто-черните ще се готвят в Пловдив на следващия ден и в четвъртък, а в петък отпътуват за лагер в Банско. Те ще останат в планинския курорт до 28 юни, сряда, като ще изиграят две другарски срещи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР