Новият служебен кабинет на Румен Радев е вече ясен, но

...
Новият служебен кабинет на Румен Радев е вече ясен, но
Коментари Харесай

Служебният кабинет. Премиерът и министрите на Радев ясни

Новият длъжностен кабинет на Румен Радев е към този момент явен, само че ще се пази в загадка до последния миг. Най-вероятно министър председател ще е Гълъб Донев, настояват осведомени с диалозите на президента за новия състав на държавното управление. Донев бе длъжностен министър на труда и обществената политика, сега е секретар на президента. Пред bTV самият Донев отхвърли да са водени диалози с него.

За вицепремиер и министър на външните работи се спряга името на посланика ни във Англия Марин Райков. Той също отхвърли да разяснява тематиката.

Правосъдното министерство се чака да отиде при депутата от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

За министър на стопанската система се спряга икономистът и някогашен заместник-министър на стопанската система в кабинета „ Сакскобургготски “ София Касидова.

Министерството на младежта и спорта вероятно ще се оглави от някогашната състезателка по пукотевица и политик от Българска социалистическа партия Весела Лечева. Тя, Касидова и Зарков не отговаряха на мобилните си телефони през днешния ден.

За министър на опазването на здравето се спряга доктор Славейко Джамбазов. Той е прочут здравен съветник. Пред bTV той отхвърли да е говорено с него и не желае да се занимава с политика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР