Новият силен човек на “Герена” - Асен Букарев, разкри пред

...
Новият силен човек на “Герена” - Асен Букарев, разкри пред
Коментари Харесай

Букарев пред Sportal.bg: Агентите изпиват кръвта на футбола, с Ривалдиньо нещата са в застой

Новият мощен човек на “Герена” - Асен Букарев, разкри пред Sportal.bg, че в София кипи неотклонен труд по селекцията на Левски. Буки, който към този момент е при “сините” в Малта, чака в най-скоро време 26-кратният първенец на България да реализира още няколко прехвърлянето. Твърде евентуално е, наред с входящите, да има и произлязъл подобен. Става въпрос за Жуниор Мапуку, към който има сериозен интерес от Китай. “Черната сила” продължава да се готви на 100% под управлението на Делио Роси в островната страна, само че във всеки един миг може да замине към Азия.

“Планирали сме още нови футболисти, водят се договаряния, само че не знам до каква степен ще стигнем. “Горещо” към Левски го вършат медиите, ние желаеме да работим умерено и поредно. От нас излизат единствено положителни вести, негативизмът се насажда извън. Продължаваме да действаме по селекцията и в двете направления. Засега единственият произлязъл трансфер, който може да се реализира, е този на Мапуку. Налице са предложения и за други наши играчи, само че на този стадий бихме се разделили само с Жуниор. Трансферът му в Китай обаче никога не е завършен”, разяснява Букарев.

“Преговорите към подписа на Паулиньо бяха доста тежки. Поздравявам всички в клуба, които участваха доста интензивно, с цел да се случи този трансфер. В София кипи неотклонен труд. Дали е бразилец, или швед, значение няма. Важното е да е добър футболист и да играе сполучливо. Да, факт е, че не е подготвен сега и заради тази аргументи първо ще стартира да се готви самостоятелно, а по-късно ще се включи и в тренировките на тима. С Ривалдиньо нещата са в застой сега. Много от сътрудниците изпиват кръвта на футбола - комисиони, условия, извиват ръце…”, сподели още някогашният национал на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР