Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе доволен от победата

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе доволен от победата
Коментари Харесай

Гуардиола: Играчите бяха щастливи в съблекалнята, но знаят, че нищо не е свършило

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе удовлетворен от успеха с 2:0 над Тотнъм в отсрочен мач от 34-ия кръг на Висшата лига. Успехът приближи " жителите " до четвърта поредна купа във Висшата лига. При победа против Уест Хем вкъщи в последния кръг Сити ще завоюва шампионата.

" Тенисистите споделят, че " сервират за Уимбълдън ", последният мач е най-трудният. Знаем защо играем. Напрежението е налице. Ще имаме един ден отмора, два дни за подготовка и по-късно ще дадем всичко от себе си.

Харесва ми, че играчите бяха щастливи в съблекалнята, само че знаят, че нищо не е свършило. Не видях спомагателни празненства. Те чудесно знаят, че ще бъде мъчно.

Хората би трябвало да дойдат на " Еитхад " в неделя, знаейки, че ще бъде мъчно. Те би трябвало да дойдат със фамилиите си и да внесат силата. Всичко, което би трябвало да създадем, е да спечелим този мач. Имаме шанса да изживеем тази опция.

Сега футболистите би трябвало да бъдат съсредоточени и спокойни. Мисля, че този мач ще бъде сходен на оня против Астън Вила, когато станахме първенци, във връзка с страстите и компликациите.

Познавам моите играчи и по какъв начин ще се оправят с напрежението. Трябва да останем в играта. Ще би трябвало да се опитаме да го създадем. "

Относно промените на Едерсон и Кевин Де Бройне през второто полувреме, когато бразилският вратар избесня, Пеп изясни: Едерсон имаше проблем с окото. Не можеше да вижда добре и лекарят сподели да го сменя. Де Бройне е с травма в глезена. "
 Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига
Безобразно слаб Манчестър Сити излъга Тотнъм в Лондон и е на победа от купата във Висшата лига

" Гражданите " победиха с 2:0 след попадения на Ерлинг Халанд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР