Новият сезон на Игри на волята вече радва зрителите с

...
Новият сезон на Игри на волята вече радва зрителите с
Коментари Харесай

Има ли шашма! Какво разкриха за Игри на волята

Новият сезон на " Игри на волята " към този момент радва феновете с забавни участници, изменени правила и още по-заплетени фамилни драми.

Има ли обаче шашма зад тази лъскава фасада?
-->
Отборът на дамите към този момент втора седмица бедства на " Дивата река " без храна, без персонални такъми, без вода и така нататък Оставени са на произвола на ориста, само че дали в действителност е по този начин?! 

В формалната група на предаването във Facebook се появи коментар на свидетел, който призна какво е видял да се случва на реката и заблудени ли са феновете от това, което се излъчва на екран. 

Ето какво написа той.

 



Но изяснява по какъв начин участниците въпреки всичко съумяват да имат някакви сили в борбите. Само на джанките, които настояват, че ядат на реката, няма по какъв начин да вземат участие интензивно в толкоз силови игри

Някои каравани са на част от екипа и точно те се възползват от удобствата й.

Така че е прекомерно допустимо тази доктрина за баня и тоалетна да не е напълно същинска, само че пък за храната всички са уверени, че участниците получават някаква минимална дажба, която ги държи на крайници и подтиква да продължат да се борят напред в надпреварата, прибавя очевидецът, представен от Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР