Новият селекционер Лучано Спалети видя прилична“ игра от Италия при

...
Новият селекционер Лучано Спалети видя прилична“ игра от Италия при
Коментари Харесай

Спалети обеща промени в следващия мач с Украйна

Новият селекционер Лучано Спалети видя „ прилична “ игра от Италия при равенството 1:1 със Северна Македония, само че призна, че адзурите са „ можели да създадат повече “ и ще има промени в идната подготовка за UEFA EURO 2024 против Украйна.

„ Страдание беше, когато играта се обърка - не бяхме здрави в защита. Въпреки това, тимът изигра порядъчен мач, върху който можем да работим. Не им позволихме доста и ни липсваше търпението да създадем точните пасове, когато имахме време и пространство “.

„ Единственият детайл, който имаме, е да проучим този мач и да се опитаме да намерим усъвършенствания, да работим върху концепциите ни, които не са работили задоволително добре “.

Спалети сподели, че не е спал доста в нощта преди дебюта си.

„ Винаги дремя малко. Естествено е да има страсти, тъй като това е цяла Италия, италианци по целия свят гледат. Надявам се да са видели и да могат да преценяват ”.

Този резултат и равенството 1:1 на Украйна с Англия довечера вършат групата все по-напрегната и комплицирана за Скуадрата. Англия има 13 точки от пет мача, Украйна има 7 от четири мача, Италия има 4 точки единствено в три мача, а Северна Македония има 4 точки от четири мача. Следващата среща на " адзурите " е във вторник на „ Сан Сиро “, когато европейският първенец приема Украйна.

„ Ще би трябвало да сменим няколко играчи за идващия мач, тъй като теренът им се отрази. Също по този начин трябваше да извадя някои от играчите, които бяха с жълти картони и се надявах да прибавя повече огнева мощност с Распадори. За страдание, те вкараха изравнителния гол толкоз късно, че нямахме доста време да реагираме ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР