Новият риалити формат “Един за друг е това, с което

...
Новият риалити формат “Един за друг е това, с което
Коментари Харесай

Емо Чолаков става водещ на риалити шоу по NOVA

Новият риалити формат “Един за различен ” е това, с което NOVA ще изненада телевизионната публика през пролетния сезон. 10 двойки ще заложат на мощната връзка между тях, с цел да потвърдят, че когато са дружно са непобедими. Колко добре се познават и дали ще се трансформират връзките им, феновете ще проследят от 22 февруари в ефира на NOVA, оповестяват от малкия екран.

Водещ на „ Един за различен “ ще бъде Емил Чолаков, който феновете ще видят в непредвидена роля. Той ще претърпява с двойките всяка страст и ще върви дружно с тях по пътя към триумфа.

„ Винаги съм чакал това премеждие. То ще бъде нещо изцяло друго както за феновете, по този начин и за мен, само че се чувствам  удобно в тази роля, тъй като предаването ще бъде доста същинско. Нямам самообладание да се впусна в това преживяване, дружно с участниците, да следя от първия ред по какъв начин минават през провокации, които ще ги трансформират, ще ги вършат по-силни - може да науча нещо ново и за себе си “ - споделя Емо Чолаков.

Риалити форматът „ Един за различен “ ще сложи пред съществени тествания участниците - ще предизвика техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и дамите, ще сложи тематиките за доверието и любовта и ще ревизира какъв брой е значимо да познаваш добре колегата си.

В надпреварата всяка двойка ще се бори за премията, пробвайки се да бъде по-добра от другите. На финала на незабравимото прекарване двойката-победител може да завоюва от 50 000 до над 100 000 лева. 

Повече от 2000 души са записаните за кастинга на предаването, като възрастовата граница на искащите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за присъединяване двойки ще съжителстват дружно повече от месец и всекидневно ще подлагат на тестване възприятията си.

Всеки уикенд пред очите на феновете участниците ще минават през полярни страсти и ще разкриват неподозирани до този миг качества както за себе си, по този начин и за своята половинка. За някои откритията ще са приятна изненада, за други – горчиво отчаяние. Важното обаче е, че на финала на „ Един за различен “ любовта ще победи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР