Новият продукт на Българо-американска кредитна банка е 12-месечен срочен депозит,

...
Новият продукт на Българо-американска кредитна банка е 12-месечен срочен депозит,
Коментари Харесай

„Растяща лихва“ от БАКБ съчетава гъвкавост и добра доходност

Новият артикул на Българо-американска кредитна банка е 12-месечен срочен депозит, при който лихвеният % се повишава на всеки 3 месеца. Така клиентите на банката могат не просто да са спокойни за спестяванията си, само че и да получат добра и възходяща рентабилност.

Това, обаче,  надалеч не е единственото преимущество на депозит. За разлика от общоприетите срочни депозити, той разрешава изтегляне от средствата в края на всеки тримесечен интервал, без да се загуби насъбраната рента. Независимо какви средства са изтеглени, в случай че оставащата сума е над избрания най-малко, лихвата продължава да се усилва през идващия интервал.

Същевременно, в случай че депозитът не бъде нарушен, т.е. от него не се тегли в продължение на 12 месеца, през последното тримесечие, получената рента доста надвишава междинните пазарни равнища и доближава до 0,75% в лв. и евро. „ Растяща рента “ дава еластичност на клиентите, спокойствието да могат да отидат на мечтаната отмора или да посрещнат непредвидени разноски, като по едно и също време с това да завоюват повече от средствата си през всеки идващ тримесечен интервал.

Още едно улеснение на депозит „ Растяща рента “ е, че насъбраната рента за всеки лихвен интервал може да бъде изплатена в обособена разплащателна сметка. Това дава на клиентите независимост да употребяват средствата си незабавно, без непотребни административни условности.

 Депозит „ Растяща рента “ е предопределен както за сегашни, по този начин и за нови клиенти на банката. Продуктът се предлага в трите валути Български лев, Евро и Щатски $, като минималното салдо за разкриване на депозита е 1000 лева или 1000 валутни единици.

„ В БАКБ се стараем да сме оптимално покрай клиентите и да отговаряме на техните упования. В момента те търсят главно еластичност за своите средства, по тази причина сме очевидци на все по-голям размер суми, които стоят по разплащателни сметки. За да им осигурим както търсената еластичност, по този начин и рентабилност по спестяванията им, създадохме депозит „ Растяща рента “, показа Иван Иванов, шеф Банкиране на дребно в БАКБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР