Новият полски оригинален сериал на HBO Max #BringBackAlice вече може

...
Новият полски оригинален сериал на HBO Max #BringBackAlice вече може
Коментари Харесай

Първите два епизода на #BringbackAlice вече са в HBO Max

Новият полски автентичен сериал на HBO Max #BringBackAlice към този момент може да се гледа в стрийминг платформата. Първите два епизода са налични, а всеки идващ петък ще е налична нова серия. Продукцията е тъмен и под напрежение тайнствен трилър, проследяващ престъпна мистерия. Пред камерата застават нови лица от поколението Z, отпред с харизматичната Хелена Енглерт в ролята на Алис.

Общността на Трисити е шокирана от изгубването на известната инфлуенсърка Алица Стек (Хелена Енглерт), която всички назовават Алис. След година на дълготрайно търсене, тийнейджърката е открита при странни условия. За страдание, известното момиче от положително семейство не помни съвсем нищо. Тя се пробва да възвърне спомените за предишното си с парченца информация, смущаващи ретроспекции и фрагментирани мемоари. Не всички обаче имат вяра, че тя е изгубила паметта си… Скоро се оказва, че в същия ден безследно е изчезнала друга тийнейджърка – Вероника Томек. Братът на Вера, подозира, че Алис може да е ключът към намирането на сестра му.
-->
Първите два от общо шестте епизода на Max Original сериала „ #BringBackAlice “ към този момент са налични в HBO Max. станалите ще се прибавят в платформата всеки птък по един епизод.

#BringBackAlice, епизод 1:  Алица, 18-годишна инфлуенсърка, е открита на основния път за Трисити година откакто е оповестена за изчезнала. В болничното заведение се оказва, че е изгубила паметта си и не знае какво се е случило с нея след епичения ваучър с другари, на който са я видели за последно. Странно момче се пробва да се свърже с Алис, само че е спряно от полицията. Алис открива какъв брой доста се е трансформирал животът на нейните другари и фамилията й и се усеща изгубена в новата обстановка и странните проблясъци на мемоари.

#BringBackAlice, епизод 2:  Алис не споделя на полицията, че Томек се е свързал с нея и е бил нападателен, откакто схваща че по-малката му сестра Вера е изчезнала в същия ден като нея. Момичето стартира терапия, с цел да разбере какво й се е случило. За изненада на приятелите и родителите си, тя желае да се върне към естествения си обществен живот, макар стресиращата обстановка, в която се намира. Родителите и приятелите й провеждат изненада за рождения й ден. Постепенно Алис осъзнава, че не всички са почтени с нея. Връзката сред Томек и Паула става интензивна. Томек открадва кола, паркирана пред учебното заведение на Паула.

Актьорският състав на сериала включва Хелена Енглерт, Мариета Жуковска, Йовита Будник, Катаржина Галанцка, Марсел Опалински, Мила Янковска, Себастиан Дела, Станислав Линовски, Бартек Деклева, Виталик Хаврил, Наталия Иванска, Адам Цивка, Марчин Стек и Сандра Джималска.

Режисьор е Давид Никел, а зад сюжета стоят Калеб Рансън, Марчин Кубавски и Милош Саковски. Продуценти са Марта Хабио и Изабела Лопуч, дружно с Антъни Руут, Джонатан Йанг и Стийв Матюс като изпълнителни продуценти от HBO Max, Масей Кубики и Ана Кепинсказа за Telemark, а Робърт Фелуч е продуцент за телевизионно наличие. Миколай Сигуда е оператор на шоуто, Якуб Зволак – сценограф, Анджей Соболевски дава отговор за костюмите, а Капер Рончковски и Александра Дуткевич са коафьор и гримьор на екипа на сериала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР