Новият парламент точно взе да става интересен, но явно скоро

...
Новият парламент точно взе да става интересен, но явно скоро
Коментари Харесай

ВМРО нахлузи фес на Хаджи Тошко, Волен се завърна тихо

Новият парламент тъкмо взе да става забавен, само че очевидно скоро ще би трябвало да бъде разхлабен. Вчерашният ден се запомни с рекордно късия престой на депутатите, само че и с шоуто извън. Тъпани, мегафон и Волен Сидеров бяха измежду най-големите атракции.

Интересното е, че сред водача на „ Атака “ и данданията по паветата нямаше никаква връзка. Сидеров влезе напълно умерено в Народното събрание като публицист, какъвто беше, преди да стане политик. Волен отразяваше работата в коридорите за своята телевизия „ Алфа “, само че без да влиза в спорове или да се пробва да притегля внимание.

Иначе първо пространството до Народното събрание беше заето от деятелите на Вътрешна македонска революционна организация, които вееха флагове, а различен биеше барабан. Изпадналите от Народното събрание " войводи " стачкуваха против разкриване на нови секции в Турция, преди да продължат акцията си пред Президентството, където обсадиха представителите на " ИТН " Тошко Йорданов, Антоанета Стефанова и Ивайло Вълчев, откакто те върнаха мандата на президента.

Хората на Красимир Каракачанов ревнаха " Оставка ", " Затвор " и " Турски мекерета " по адрес на делегацията на Има Такъв Народ.

Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация даже съумя за кракто да нахлузи на главата на Тошко Йорданов разкъсан фес, с цел да му покаже, че е народен изменник, в случай че бъде гласувано увеличението на секциите в Турция.

" Всеки има право да стачкува, няма проблем ", беше сбитият коментар на дясната ръка на Слави Трифонов.

По-късно откъм Художествената изложба спонтанен протест направи съдружие „ Боец “. Лично шефът му Георги Георгиев взе мегафона и изясни, че ще събори присъдата си от 6 месеца за нахлуване на публицисти. Той заръча на присъстващите да се стягат и за избори, и за митинги. Малкият протест беше почетен от депутатите на „ Демократична България “.

Вътре в коридорите също беше забавно поради рекордно късия работен ден - 11 минути „ Такъв не съм имал “, призна един от доайените измежду депутатите.

Народните избраници останаха на раздумки по фоайето съвсем до обяд. Някои си потеглиха, други останаха по близките заведения, с цел да изчакат участия в комисии.

Противно на напрежението в залата, извън депутатите споделяха повече от обикновено. Вижда се, няма я дистанцията, нито напрежението от първите дни.

Вечното парче „ Enter Sandman” проехтя в коридорите на Народното събрание. Репортер на „ Марица “ безгрешно локализира стоманения саунд - идваше от телефона на Филип Станев, сценаристът на Слави и народен представител. „ Велика група, да живее рокът “, отвърна сбито Станев на поздрава ни за избор на мелодия.

С проблемите на обичания ЦСКА пък се е заел депутатът Андрей Вълчев от Враца и ИСМВ. Човекът на Мая Манолова желае да помогне на волейболния червен отбор, който е разкъсван години наред от финансов недостиг и проблеми със залата.

Вълчев е отправил запитване до към момента спортния министър Красен Кралев за желанията му по отношение на комплекс „ Червено знаме “. Отдавна се твърди, че там се готви издигане на бизнес комплекс. Кралев твърди, че има план за състезателен подобен. Депутатът желае отговори - по кое време с какви пари какво ще се строи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР